Naslovnica Art Dvanestogodišnji tattoo genijalac postaje svjetska senzacija, a njegova djela govore sama za...

Dvanestogodišnji tattoo genijalac postaje svjetska senzacija, a njegova djela govore sama za sebe

Ezrah “The Shark” Dormon ima samo 12 godina. Nije dovoljno star da i sam ima tetovažu, ali to ga ne sprječava da tetovira druge ljude! Ovaj mladi tattoo umjetnik iz Paname želju da uzme mašinicu za tetoviranje dobio je kada je posmatrao svoju majku dok se tetovirala u tattoo salonu u Honolulu. Primijetivši Ezrahovo oduševljenje, vlasnik trgovine, Ali Garcia, rekao je da dječak popuni dio tetovaže (uz majčinu dozvolu naravno!) i to je bilo presudno za njega.

Ezrah je već tetovirao oko dvadeset ljudi, plus bezbroj naranči i grejpfruta (koji se inače koriste za vježbu), a sve u tattoo salonu u Honolulu gdje uči zanat kao Garcijin pripravnik.

Vlasnik ga je naučio nacrtati razne dizajne, uključujući pantere, lastavice, zmije, ruže i morske pse koji su ujedno i dječakov zaštitni znak. Ezrah je čak tetoviro svog učitelja matematike! Iako nema sumnje da dječak ima talent neki ljudi i ne bi pristali da ih on tetovira. Šta vi mislite o tome?

Aktuelno

Electro Gothic dance night @ Club Monument 26.4.2019. od 22h

Osjetite snažni osjećaj euforije i zadovoljstva u moćnim tonovima Electro Gothic magije, u kojoj je ples vaš...

Promocija Albuma “Boundary Conditions” i koncert u klubu Monument 28.3.2019 u 21h

Label Ambrosia Musica i Ansambl Liminalit Vas pozivaju na promociju albuma "Boundary Conditions" 28. marta, u klubu Monumet, Štrosmajerova 3, s početkom u 21 sat,...

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...