Hit komedija “Luda Djevojačka” od 22. juna u BH kinima

757

DAME, JESTE LI SPREMNE ZA „LUDU DJEVOJAČKU“?

Sigurno je svatko od nas barem jednom u životu prisustvovao zabavi koja je u nekom trenutku u potpunosti izmaknula kontroli. Većina dama se s osmijehom na licu prisjeti ludih noći provedenih s najboljim drugaricama uz vječiti komentar „ne mogu vjerovati da sam to bila ja“. Međutim, ono što će glavne junakinje filmskog ljetnog hita LUDA DJEVOJAČKA proživjeti izlazi van svih okvira onoga što bismo možda željeli da se dogodi. Hit komedija LUDA DJEVOJAČKA u kojoj su glavne uloge ostvarile Scarlett Johansson i Zoë Kravitz u u BH kina stiže 22.juna!

Pet najboljih drugarica s fakulteta nakon punih 10 godina ponovno se sastaje i odlučuje provesti ludi vikend u Miamiju. Međutim, njihovo ludo partijanje naglo prelazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera. Kako pokušavaju pronaći izlaz iz nimalo ugodne situacije, njihova noć će otići u nekim potpuno neočekivanim smjerovima i u na kraju ih zbližiti u trenucima kada će im to najviše biti potrebno.

Uz Scarlett i Zoë u glavnim ulogama LUDE DJEVOJAČKE pojavljuju se Kate McKinnon, Jillian Bell i Ilana Glazer, a film je režirala Lucia Aniello kojoj je ovo prvi redateljski pothvat kada su dugometražni filmovi u pitanju. U sporednim ulogama pojavljuju se Ryan Cooper i Demi Moore.

Sudeći prema svemu navedenom, očito je da pet drugarica očekuje uistinu LUDA DJEVOJAČKA a sve gledatelje salve smijeha u kino dovranama. Ljetni filmski hit kreće sa prikazivanjem u svim BH kino dvoranama u distribuciji Con film, zvaničnog zastupnika studija Sony za BiH od 22.juna i to u multiplexima Cinema City u Sarajevu, Cineplexx Palas u Banja Luci, Cinestarima u Mostaru, Tuzli i Bihaću te u kinima u Busovači, Višegradu i Trebinju.

Con film već za 06.juli najavljuje Svjetsku premijeru jednog od najvećih hitova ljeta, novu filmsku adaptaciju jednog od najpoznatijih strip junaka svih vremena SPIDER-MAN HOMECOMING u kojem ovaj put kostim nosi karizmatični Ton Holland koji nas je oduševio svojim prvim pojavljivanjem u mega hitu KAPETAN AMERIKA: GRAĐANSKI RAT!