Naslovnica Art Mila Jovovich kao "Blood Queen" u nastavku Hellboya

Mila Jovovich kao “Blood Queen” u nastavku Hellboya

U serijalu Resident Evil borila se protiv zombija i opake korporacije, dok u novom filmu “Hellboy: Rise Of The Blood QueenMilla Jovovich prelazi na drugu stranu, pristajući na titulu “velikog zla”.

Režiju filma potpisuje Neil Marshall , a u njemu gledamo Davida Harboura u glavnoj ulozi Big Reda koji se uz svoje kolege (uključujući i posvojitelja, profesora Brooma, kojeg će igrati Ian McShane), bori sa opakom Blood Queen, srednjovjekovnom čarobnicom sa planovima da uništi svijet. Mila Jovovich bi trebala u potpunosti da odgovori izazovu uloge.

Andrew Cosby, Christopher Golden i kreator Hellboya Mike Mignola radili su na ranijim nacrtima scenarija, a prema pisanju Deadline-a Aron Coleite piše trenutnu verziju, dok se Marshall priprema za snimanje ovog septembra u Bugarskoj i Velikoj Britaniji.

Jovovich je pronašla slobodno vrijeme i za druge uloge, između svojih dužnosti prema serijalu Resident Evil, te ćemo je uskoro gledati u novom filmu Rob ReineraShock And Awe” te “Future WorldJames Franca.

Aktuelno

Electro Gothic dance night @ Club Monument 26.4.2019. od 22h

Osjetite snažni osjećaj euforije i zadovoljstva u moćnim tonovima Electro Gothic magije, u kojoj je ples vaš...

Promocija Albuma “Boundary Conditions” i koncert u klubu Monument 28.3.2019 u 21h

Label Ambrosia Musica i Ansambl Liminalit Vas pozivaju na promociju albuma "Boundary Conditions" 28. marta, u klubu Monumet, Štrosmajerova 3, s početkom u 21 sat,...

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...