Najavni trailer za 3D verziju filma “Teminator 2”

8408

“Slike djeluju realnije u 3D-u. Djeluje krajnje stvarno, kao da ste tamo.”Distrib Films US je debitovao sa drugim zvaničnim trailerom za predstojeće reizdanje „Terminatora 2: Judgment Day“ redatelja James Camerona u 3D-u.

3D nadogradnju nadgledao je sam Cameron, kao i DMG Entertainment i StudioCanal, kako bi se uvjerili u vrhunski kvalitet. Trailer, koji je sličan prvom izdanju, uključuje klipove na kojima Cameron govori kako film izgleda sjajno u 3D-u te kako je “cool” vratiti se unazad 25 godina i doživjeti ga u ovoj verziji . “Izgleda prilično spektakularno.” Ipak, trailer je dostupan samo u 2D verziji. U ovom sci-fi klasiku pojavile su se zvijezde poput Arnold Schwarzeneggera, Linde Hamilton, Edwarda Furlonga, Roberta Patricka, Earl Boena i Joe Mortona.

Kiborg, identičan onom koji nije uspio ubiti Sarah Connor, sada mora zaštititi svog sina tinejdžera, Johna Connora, od naprednijeg kiborga.

“Remek djelo Jamesa Camerona sa Arnold Schwarzeneggerom u njegovoj najpoznatijoj ulozi, pretvorio se sam po sebi u 3D upravo zahvaljujući Cameronu. Prvobitni blockbuster iz 1991. godine sa revolucionarnim specijalnim efektima uz 4K i 3D verziju dostiže sasvim novi nivo i na taj način osigurava za sebe novu populaciju fanova iz 21 vijeka. ”

Terminator 2: Judgment Day prvi put je prikazan u julu 1991. godine i to kao vodeći film na kino blagajnama uz zaradu od 31 milion dolara na samom početku prikazivanja. Distrib Film US donosi ovu 3D verziju T2 u kina od 25. augusta 2017. godine.