Naslovnica Art Novi film o James Bondu će se snimati u Dubrovniku

Novi film o James Bondu će se snimati u Dubrovniku

Iako je Craig izjavio da bi si radije prerezao vene nego opet glumio Bonda, izgleda da je popustio za još jedan nastavak. Nova lokacija za snimanje je, ni manje ni više, već Dubrovnik!

U ulozi tajnog agenta 007, Craig će se pojaviti zadnji put i ovaj put bi se trebao boriti protiv slijepog zlikovca. Scenarij se zasniva na knjizi “Never Dream Of Dying” Raymonda Bensona iz 1999. godine, a film se očekuje u kinima u novembru 2019. godine, dok mu je radni naziv “Shatterhand“. Osim Dubrovnika, snimaće se u Francuskoj i Japanu. Da li će Bond snimati sa Cara Delevingne još treba da se otkrije.

Producentica filma, Barbara Broccoli, odlučna je u tome da Adele ponovo snimi muziku za film, nakon njenog planetarnog uspjeha i zarađenih 885 miliona funti sa “Skyfall” i nagradama koje je za tu pjesmu osvojila: Brit Award, Grammy, Golden Globe itd.

Daniel Craig, poznat po ulozi Jamesa Bonda još od 2006. godine sa zanosnom Halle Berry u ulozi Bondove djevojke. Craig je također poznat i po tome što je u jednom od rijetkih brakova glumačkih zvijezda koji se držao u tajnosti, nakon vjenčanja sa Rachel Weisz.

Aktuelno

Electro Gothic dance night @ Club Monument 26.4.2019. od 22h

Osjetite snažni osjećaj euforije i zadovoljstva u moćnim tonovima Electro Gothic magije, u kojoj je ples vaš...

Promocija Albuma “Boundary Conditions” i koncert u klubu Monument 28.3.2019 u 21h

Label Ambrosia Musica i Ansambl Liminalit Vas pozivaju na promociju albuma "Boundary Conditions" 28. marta, u klubu Monumet, Štrosmajerova 3, s početkom u 21 sat,...

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...