Naslovnica Art Objavljen novi trailer za film Blade Runner 2049

Objavljen novi trailer za film Blade Runner 2049

Denis Villeneuve koji je režirao filmove Arrival i Sicario je čovjek koji je zadužen za povratak filma Blade Runner na velike ekrane. Ridley Scott je producent nastavak ovog sci-fi remek djela o čovjeku čiji je posao da uništava robote.

Ryan Gosling će igrati glavnu ulogu kao policajac K, novi Blade Runner koji je na tragu nekadašnjeg Rick Deckarda kojeg glumi Harrison Ford. Prema sinopsisu filma koji smo pročitali, K otkriva neke mračne tajne koje bi mogle uticati na cijelu ljudsku rasu – a mi nagađamo da bi Deckard mogao imati barem mali uvid u to šta bi ta tajna mogla biti.

Gosling je rekao u prethodnim intervjuima da nadolazeći nastavak filma neće nužno imati previše Harrison Forda u sebi, kao i Edwarda James Olmosa koji glumi lika Gaffa. Ali originalni Blade Runner je dokazao da čak i sporedni likovi kao Gaff može imati veliki uticaj na čitavu priču.

Film u kina dolazi 6. Oktobra 2017.

Aktuelno

Electro Gothic dance night @ Club Monument 26.4.2019. od 22h

Osjetite snažni osjećaj euforije i zadovoljstva u moćnim tonovima Electro Gothic magije, u kojoj je ples vaš...

Promocija Albuma “Boundary Conditions” i koncert u klubu Monument 28.3.2019 u 21h

Label Ambrosia Musica i Ansambl Liminalit Vas pozivaju na promociju albuma "Boundary Conditions" 28. marta, u klubu Monumet, Štrosmajerova 3, s početkom u 21 sat,...

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...