Naslovnica Art Objavljene fotografije sa snimanja najnovijeg nastavka Star Warsa: "The Last Jedi"

Objavljene fotografije sa snimanja najnovijeg nastavka Star Warsa: “The Last Jedi”

Kratki podsjetnik na skori dolazak nastavka Star Warsa : The Last Jedi je tu – filmski tim prikazao je šta se događa iza scene na kanalu D23. Ipak, kako je njegov konačni izlazak zakazan za decembar, Entertainment Weekly objavio je nove fotografije sa snimanja.

Na fotografijama su prikazani glumci za koje to očekujemo da će biti na njima – Daisy Ridley kao Rey, John Boyegea kao nesigurni Finn i emocionalni podsjetnik na pokojnu Carrie Fisher u ulozi Organe, ali među njima i neka nova lica poput Kelly Marie Tran kao Rose i njena družina, slatki porgiji koji žive na otoku Ahch-To. Vjerovanje je da su Tribblesi kombinacija pingvina i ouka, koji su stvarna inspiracija za ova stvorenja.

Među ostalim novim informacijama je i ta da ćemo se susresti s vrhovnim vođom Snokeom kojeg tumači Andy Serkis, kao i to da će Finn imati problem s pronalaženjem svog mjesta u Otporu i da će smatrati da je za njega mnogo bolje negdje drugdje gdje ga nitko ne poznaje, dok ga Tranov inžinjer doživljava kao junaka, što ga čini još nemirnijim u svojoj koži.

Tu je i Rey, koja se još uvijek oporavlja od gubitka Hana, te shvata da dobrodošlica na Ahch-To možda i nije tako topla kako se nadala: “O, moj Bože, drugi po redu čovjek kojeg sam izgubila u roku od par dana bio mi je poput oca. Sada je otišao, a umjesto toga ja sam na otoku sa mrgudom koji me i ne želi ovdje”, kaže Ridley za Entertainment Weekly, koja priznaje da je njen lik izgradio taj prvi sastanak u njenim mislima. “Ne mislim da će jedna djevojka, koju on i ne zna, pojaviti se svjetlosnom sabljom te tako ga natjerati da ode: “Oh, sranje, da, naravno, vratit ću se u akciju …”

Pogledajte i najavni trailer za film :

Aktuelno

Electro Gothic dance night @ Club Monument 26.4.2019. od 22h

Osjetite snažni osjećaj euforije i zadovoljstva u moćnim tonovima Electro Gothic magije, u kojoj je ples vaš...

Promocija Albuma “Boundary Conditions” i koncert u klubu Monument 28.3.2019 u 21h

Label Ambrosia Musica i Ansambl Liminalit Vas pozivaju na promociju albuma "Boundary Conditions" 28. marta, u klubu Monumet, Štrosmajerova 3, s početkom u 21 sat,...

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...