Ovog ljeta upoznajte Vaše mobitele … iznutra!

621

Koliko zaista poznajete svoje mobitele? Od četvrtka 03. augusta u BH kina stiže jedan od najoriginalnijih animiranih budućih hitova snimljenih u posljednjih nekoliko godina – EMOJI FILM!

Riječ je o animiranom ostvaranju u kojem su glavni likovi emotikoni koji svoje živote žive u gradu Tekstopolisu, a koji će nam konačno otključati sve tajne naših pametnih telefona! 😊

Skriven duboko između tekstualnih aplikacija nalazi se Tekstopolis, užurbani grad u kojem žive svi vaši omiljeni emotikoni nadajući se da će jednoga dana upravo njih za korištenje izabrati vlasnik mobitela.

U ovom svijetu, svaki emotikon ima samo jedan izraz lica – osim Genea, veselog emotikona koji je rođen bez filtera, a koji zbog toga na puno više načina može izraziti svoje trenutno raspoloženje.

Odlučan u nakani da postane “običan” poput ostalih emotikona, Gene zatraži pomoć svojeg snalažljivog najboljeg prijatelja Hi-5 i poznate razbijačice šifri Jailbreak. Njih troje zajedno će otići na epsko putovanje kroz niz telefonskih aplikacija kako bi pronašli Kod kojim će pokušati “popraviti” Genea. Ali kada samom telefonu zaprijeti puno veća opasnost, sudbina svih emotikona ovisit će o ovo troje nenadanih heroja koji će pokušati spasiti vlastiti svijet od… Brisanja.

Ovu izuzetno zabavnu animiranu komediju režirao je Tony Leondis, a među glumcima koji su raznim emotikonima posudili svoje emotivne glasove ističu se Anna Faris, T. J. Miller, Sofia Vergara, Patrick Stewart, James Corden, Christina Aguilera, Jennifer Coolidge i mnogi drugi.

Budući da do sada nismo imali prilike vidjeti animirani film u kojem su glavni likovi razni emotikoni iz naših mobilnih uređaja, biti će vrlo zanimljivo vidjeti što nam je ovoga puta pripremila ekipa iz animiranog studija Sony Pictures. Zahvaljujući odličnoj glumačkoj postavi i iznimno originalnoj temi kojom se bavi, nesumnjivo je da nas očekuje još jedna fantastična animirana zabava za sve generacije!

U distribuciji Con film, zvaničnog zastupnika studija Sony za BiH EMOJI MOVIE dolazi na repertoar multiplexa Cinema City u Sarajevu, Cinplexx Palas u Banja Luci, Cinestara u Mostaru, Tuzli i Bihaću, Ekran u Zenici, te kina Centar film u Prijedoru i Theatre u Busovači a narednom periodu obići će sve kino dvorane u našoj zemlji.

Con film već za 17. august najavljuje novi ljetni blockbuster stripovski spektakl „Mračna kula” nastao prema literarnom remek djelu Stephena Kinga u kojem se u naslovnim ulogama pojavljuju Irdis Elba i dobitnik Oskara Matthew McConaughey.