Naslovnica Art Pogledajte trailer za novi film "mother!" Darrena Aronofskog koji ledi krv u...

Pogledajte trailer za novi film “mother!” Darrena Aronofskog koji ledi krv u žilama

Darren Aronofsky je definitivno šampion kada su u pitanju moderni psihološki trileri. Ako ste gledali “Pi”, “Requiem for a Dream” ili “Black Swan”, sigurno ste osjetili trnce niz kičmu barem jednom ili dva puta. Zato možemo biti prilično iznenađeni zbog njegovog vraćanja takvom žanru sa filmom “mother!” nakon što je 2014. godine zaokrenuo u biblijsku temu sa filmom “Noah”.

Uz učešće glumaca sa A-liste: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Michelle Pfeiffer, Ed Harris, Domhnall Gleeson i Kristen Wiig, tiha priča o paru čiju vezu testira i njihovo postojanje uzburka nekoliko nepozvanih gostiju koji im dolaze u kuću. Zvuči poput fine, tople, ljubavne komedije.

Da baš! Kao što možete vidjeti u traileru, ovaj film ima sve ledene zamke Aronofskog. Razne stvari se dešavaju u ovoj kući, a prate ih malo vatre, malo zavođenja i jako mnogo uznemirenosti. Dobra vijest je da film stiže u septembru, kada svi tražimo pokoju stravu ili njih više.

Datum premijere je 15. septembar i za one koji imaju sreće mogu je prvi upratiti na Mostri (Venecija) ili Toronto film festivalu, te osjetiti malo te jeze. Mi ćemo to učiniti malo kasnije.

Aktuelno

Electro Gothic dance night @ Club Monument 26.4.2019. od 22h

Osjetite snažni osjećaj euforije i zadovoljstva u moćnim tonovima Electro Gothic magije, u kojoj je ples vaš...

Promocija Albuma “Boundary Conditions” i koncert u klubu Monument 28.3.2019 u 21h

Label Ambrosia Musica i Ansambl Liminalit Vas pozivaju na promociju albuma "Boundary Conditions" 28. marta, u klubu Monumet, Štrosmajerova 3, s početkom u 21 sat,...

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...