The Mist je bliže nego što mislite. Ako se sjećate, Spike TV-ova adaptacija Stephen Kingove novele istog imena u vidu serija, je najavljivana još od prije godinu dana. Sada, ova TV kuća je lansirala veliku promotivnu kampanju, uključujući trejler i poster, sa premijerom zakazanom u četvrtak 22.juna.

U originalnoj priči, koja je prethodno adaptirana od strane Franka Darabonta 2007 godine, mali grad Maine je obavijen opasnom maglom koja u sebi donosi užasavajuća bića, sa najvećim dijelom akcije koja se odvija u prodavnici supružnika. Ova serija se sada proširuje i fokusira na više o toga.

“Želio sam da ispoštujem i izvorni material, ali moj osjećaj je bio da je odličan posao sa adaptacijom izvornog materijala uradio Frank Darabont.“, Christian Torpe je izjavio Entertainment Weekly-u. “Novela sadrži 200 stranica i jednu lokaciju, i to smo morali promijeniti da bi napravili dužu seriju. Ali smo željeni da ostanemo vjerni poenti cijele priče.”

Sudeću po trejleru, gledaoce će voditi do raznovrsnih mjesta, od tržnog centra, do crkve, policijske stanici i čak guste mračne šume. Štaviše, čini se da postoji i psihološki okret ovom ludilu kako nekoliko uloga nagovještava da magla može da se poigrava sa vašim umom.

4 KOMENTARI

 1. Woah this site can be great i love examining your content.. video youtube terbaru Keep up the great get the job done! You are already aware, a lot of individuals need around due to this facts, you could enable them to drastically.

 2. I think this is among the such a lot vital information for me.

  And i am glad studying your article. However should observation on some normal
  things, The site taste is wonderful, the articles is really great : D.
  Just right task, cheers

  Real Madrid kläder

 3. hi! , I really like your crafting and so a great deal! percent all of us speak additional roughly your site with Google? We involve a pro in this region to solve my difficulty. Probably that is certainly a person! Waiting for appear a person.. youtube terbaru

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here