Naslovnica Art Trailer za serijal “The Mist” Stephen Kinga obećava mnogo veću priču

Trailer za serijal “The Mist” Stephen Kinga obećava mnogo veću priču

The Mist je bliže nego što mislite. Ako se sjećate, Spike TV-ova adaptacija Stephen Kingove novele istog imena u vidu serija, je najavljivana još od prije godinu dana. Sada, ova TV kuća je lansirala veliku promotivnu kampanju, uključujući trejler i poster, sa premijerom zakazanom u četvrtak 22.juna.

U originalnoj priči, koja je prethodno adaptirana od strane Franka Darabonta 2007 godine, mali grad Maine je obavijen opasnom maglom koja u sebi donosi užasavajuća bića, sa najvećim dijelom akcije koja se odvija u prodavnici supružnika. Ova serija se sada proširuje i fokusira na više o toga.

“Želio sam da ispoštujem i izvorni material, ali moj osjećaj je bio da je odličan posao sa adaptacijom izvornog materijala uradio Frank Darabont.“, Christian Torpe je izjavio Entertainment Weekly-u. “Novela sadrži 200 stranica i jednu lokaciju, i to smo morali promijeniti da bi napravili dužu seriju. Ali smo željeni da ostanemo vjerni poenti cijele priče.”

Sudeću po trejleru, gledaoce će voditi do raznovrsnih mjesta, od tržnog centra, do crkve, policijske stanici i čak guste mračne šume. Štaviše, čini se da postoji i psihološki okret ovom ludilu kako nekoliko uloga nagovještava da magla može da se poigrava sa vašim umom.

Aktuelno

Electro Gothic dance night @ Club Monument 26.4.2019. od 22h

Osjetite snažni osjećaj euforije i zadovoljstva u moćnim tonovima Electro Gothic magije, u kojoj je ples vaš...

Promocija Albuma “Boundary Conditions” i koncert u klubu Monument 28.3.2019 u 21h

Label Ambrosia Musica i Ansambl Liminalit Vas pozivaju na promociju albuma "Boundary Conditions" 28. marta, u klubu Monumet, Štrosmajerova 3, s početkom u 21 sat,...

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...