Michelangelo Pistoletto, jedan od najznačajnijih svjetskih umjetnika, u pratnji kustosice “Trećeg raja” Manuele Gandini, supruge Marie Pioppi, ambasadora Italije Nicole Minasija te predstavnika Ambasade Italije u BiH posjetio je danas Galeriju 11/07/95.

Delegaciju je kroz Galeriju proveo Tarik Samarah, osnivač Galerije i autor stalne galerijske postavke, dok je privremenu postavku, izložbu originalnih plakata “Pozdrav iz Sarajeva 1993” predstavio Bojan Hadžihalilović, jedan od autora ove izložbe i član grupe Design Trio Sarajevo.

Nakon prolaska kroz Galeriju 11/07/95 Michelangelo Pistoletto je pohvalio rad Galerije, te tom prilikom rekao: “Moramo dati prijedlog za promjenu. Ljudi moraju shvatiti da je sjećanje ključno, da se moramo sjećati, ali da i moramo učiniti nešto novo, dati novi prijedlog“.

Pistoletto je naglasio kako upravo tu tendenciju koja nastoji sjećanje pretvoriti u nešto produktivno vidi u radu Galerije 11/07/95.

Tarik Samarah mu se se zahvalio na posjeti: “Želim najprije da kažem da nam je velika čast što je Pistoletto odlučio posjetiti Galeriju 11/07/95. Vjerujem da je njegova posjeta jednom ovakvom mjestu koje svjedoči o zločinima koji su počinjeni protiv čovjeka, ali i u ime čovjeka, važna i u kontekstu njegovog umjetničkog rada ‘Treći raj’ s kojim dolazi u Sarajevo. Ideja i zamisao Galerije 11/07/95 su na svojevrstan način bliski onome što radi Pistoletto i što pokušava prezentirati kroz svoj rad“, rekao je Samarah.

Nakon obilaska, Samarah je Pistolettu uručio kao poklon monografiju “Srebrenica” i print jedne od svojih fotografija. Posjeta Pistoletta Galeriji najavljena je kao početak buduće saradnje između umjetnika, kao i Galerije i Fondacije koju vodi Pistoletto.

11 KOMENTARI

  1. Thanks for other sorts of educational internet site. The best place in addition could I purchase in which style of details written in this kind of great method? I own a enterprise that i am merely at this moment taking care of, and I’ve been recently at the glimpse out there regarding like info.

  2. 通過水光療程抑制黑色素細胞生長的成分注射到真皮層,減少黑色素形成,淡化黑斑色素沉澱,從而達到美白祛斑的效果 療程特色 :可配搭多元化產品來量身訂做不同療​​程計算機化規格,操作方便,容易控制可調節進針深度,精準注射於目標的肌膚層 每針的注射劑量相等,達到均勻注射 一次平均5點注射,可縮短療程時間 採用31號細針頭,幾乎看不到入針點 降低疼痛、瘀血、腫脹及不適感 使用靈活度高,可複合式搭配針劑,量身訂製療程

  3. I simply want to tell you that I am just all new to blogs and honestly savored this page. Likely I’m planning to bookmark your site . You certainly come with outstanding articles. Thanks a lot for sharing your web-site.

  4. 激光靶向祛痣:對斑痣的顯性症狀能快速控制、甚至消除,短期實現肌膚無暇;多款激光設備深層激活膠原蛋白活性,深層煥發激活生命力。快速補充肌膚活性:根據顧客肌膚特性,醫生配套無創注射項目,為肌膚注入玻尿酸、肉毒素等能直接補充肌膚活性,快速補充肌膚缺失的玻尿酸、膠原蛋白,並能達到年輕態塑型的效果,從膚質和形態上保持年輕。聯合療法:注射玻尿酸、肉毒素等產品、配合精確波長的激光能加速透明質酸、肉毒素等物質的吸收,能極大化提高注射營養物質轉換率,最高達30以上,塑形效果保持3.5個月以上,年輕態效果保持時間延長1年以上。

  5. Hello There. I uncovered a person’s blog page the effective use of bing. Now you have an extremely tactically prepared write-up. I will be likely to bookmark the idea accessible to discover more of your respective beneficial info. Thanks for the publish. I will definitely recovery. Hello There. I uncovered a person’s blog page the effective use of bing. Now you have an extremely tactically prepared write-up. I will be likely to bookmark the idea accessible to discover more of your respective beneficial info. Thanks for the publish. I will definitely recovery.

  6. I happen to be writing to let you know what a fantastic experience my child obtained visiting your web site. She figured out lots of issues, not to mention what it is like to possess an awesome giving character to have most people quite simply gain knowledge of certain complex topics. You truly exceeded my expectations. I appreciate you for distributing the precious, trusted, informative and also cool tips on this topic to Evelyn.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here