Obradom kajkavske popevke “Lepe ti je Zagorje zelene” Dubioza Kolektiv najavila je svoj veliki povratak u Zagreb, koji će se dogoditi u petak, 17. novembra kada će nastupiti u Domu sportova.

Praksu da svoje nastupe najavljuje pjesmom grupa je ovaj put shvatila jako ozbiljno i složila vjerojatno najbolju najavu dosad. Obučeni u narodne nošnje, s tamburicama u rukama preradili su jednu od najvećih kajkavskih popevki “Lepe ti je Zagorje zelene”, a sve skupa snimili u prostorijama KUD-a Miljenko Cvitković u Sarajevu.

Nakon tri godine izbivanja iz Zagreba, Dubioza kolektiv vraća se u Dom sportova 17. novembra na svoj jedini zagrebački nastup u ovoj godini.

Aktualni EP i album “Happy Machine” odveo ih je na mnoge pozornice diljem planete uključujući i Glastonbury, SXSW, Lollapalooza Berlin, Womad te turneje po Europi, Sjevernoj Americi, Australiji i, u veljači ove godine, Indiji.

U dvanaest mjeseci održali su više od 110 koncerata.

U posljednjih nekoliko mjeseci bend je objavio niz fotografija iz studija dajući naslutiti da su novi materijali blizu. Uz objavu zagrebačkog koncerta iz benda su potvrdili da će se nove pjesme moći čuti već ovog proljeća.

Ulaznice u prodaju kreću 14. marta po cijeni od 80 kn koja će biti na snazi do 30. aprila. Od 1. maja nadalje za ulaz će trebati izdvojiti 90 kn, a na sam dan koncerta, ukoliko ih ostane, koštat će 110 kn. Možete ih potražiti u sistemu Eventima i u Zagrebu u muzičkoj knjižari Rockmark.

5 KOMENTARI

  1. I actually do take into account most of the ideas you could have shown to your article. There’re quite genuine and may absolutely operate. However, the particular threads particularly quick for beginners.. koleksi vlogger terbaru Might you desire expand these folks somewhat via subsequent period? Appreciate the article.

  2. I recently such as worthwhile information and facts anyone supply for ones content.. aplikasi android rekomendasi saham terbaru I’m going to take a note of your site and view yet again right here on a regular basis. I will be relatively specific I will be advised a lot of fresh goods appropriate listed here! All the best for an additional!

  3. jokowi jokowi Howdy, i have faith that my partner and i found anyone visited our blog site as a result i bought right here to go back a need? . I’m looking to to get concerns to improve my website! Perhaps its sufficiently good to employ a few of a person’s concepts!

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here