Pored dvije bine, dva žirija, 50 takmičarskih demo bendova, 15 revijalnih izvođača i bogatog dnevnog programa, jubilarni Demofest ove godine donosi još jednu novost, a to je plaćanje bez gotovine unutar prostora tvrđave Kastel na kojoj će festival biti održan od 20. do 22. jula.

Naime, kao sredstvo plaćanja koristiće se specijalna festivalska beskontaktna kartica, koju će posjetioci moći da preuzmu na festivalskoj lokaciji na za to posebno predviđenim Top-up blagajnama. Ove kartice će pojednostaviti i znatno ubrzati proces kupovine pića i hrane, kako bi svi mogli nesmetano da uživaju u festivalskom iskustvu.

KAKO FUNKCIONIŠE DF KARTICA?

1. Preuzmete DF karticu na posebno označenim Demofest blagajnama (Top-up points).
2. Uplatite željenu količinu novca na DF karticu.
3. DF karticu koristite za plaćanje svih roba i/ili usluga u festivalskom prostoru.
4. DF karticu u svakom trenutku možete dopuniti novim željenim iznosom na pomenutim Top-up blagajnama.
5. U svakom trenutku možete provjeriti stanje novca na DF kartici na šankovima ili na blagajni.
6. U svakom trenutku možete izvršiti refundaciju preostalog novca sa DF kartice.

U slučaju da je izgubite ili vam kartica bude ukradena, obratite se na Info Point, gdje ćete uz pomoć potvrde o kupovini kartice ili nadopuni sredstava na karticu, a koju ste dobili na blagajni, moći da blokirate karticu. Preostala sredstva sa kartice od momenta deaktivacije će Vam biti refundirana narednog dana. Detalje možete pronaći na zvaničnom sajtu festivala demofest.org.

Ovogodišnje izdanje Demofesta će biti održano od 20. do 22. jula na tvrđavi Kastel u Banjaluci, zahvaljujući Nektar pivu, kao generalnom pokrovitelju te prijatelju festivala kompaniji m:tel i zvaničnom telefonu festivala Huawei P10.

U revijalnom programu će nastupiti Rudimental DJ set, Marky Ramone, Ky-Mani Marley, Freemasons, Funkerman, Dubioza kolektiv, kao i Edo Maajka, Bad Copy, Lačni Franz i Projekt Rakija. Zasviraće i prošlogodišnji pobjednici Seine, Letarg i Degeneza, a za lokalnu podršku biće zaduženi Sopot, Shanghai Street Fight i Važno obavještenje.

4 KOMENTARI

  1. Worthwhile data. Fortunate enough my family I discovered your blog unexpectedly, and I’m shocked the key reason why this particular chance didn’t taken place upfront! I actually saved the idea.

  2. hi there! , Nice producing extremely a great deal! amount we carry on your communications more about your document in America online? I require a professional for this residence to help solve my personal trouble.. aplikasi berita saham indonesia Probably that’s an individual! Looking forward to look an individual.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here