Naslovnica Events Obnovljeno kino Imperijal spremno za Jameson party godine

Obnovljeno kino Imperijal spremno za Jameson party godine

Ukoliko ste mislili da je sa krajem ljeta i dolaskom jeseni stavljena tačka na ludi provod, varate se. Prije nego utonete u ovogodišnji zimski san, Jameson Irish Whiskey, planira okupiti istinske ljubitelje dobre zabave na ekskluzivnom eventu koji će se održati idućeg petka 23.11. u 20:00 h u obnovljenom kinu Imperijal.

Foto: Radoš Jovanović

Ovo je prvi put da se u Sarajevu organizuje ovakav event, za koji u Hrvatskoj i Sloveniji uvijek vlada ogromno interesovanje i traži se pozivnica više, jer je već dobro poznato da John Jameson pravi nezaboravne partyje.

Svi organizatori i posjetioci dobrih zabava znaju da je lokacija jako važna za sjajan provod. Zato je Jameson za svoj party odabrao kultno sarajevsko kino Imperijal koje, prvi put nakon 10 godina, otvara svoja vrata i pruža priliku za kreiranje novih uspomena i nezaboravnih provoda.

Kino Imperijal, koje je s radom počelo daleke 1913. godine, svoju je posljednju projekciju prikazalo prije desetak godina. Ideju ponovnog udisanja života u ovaj kultni sarajevski kulturni centar početkom godine je započela grupa mladih entuzijasta na čelu sa Brew Imperial Society.

Domaćin eventa će biti glumac Kemal Čebo, a pored sjajne hrane, viskija i vrhunskih koktela, prisutne će zabavljati i posebno odabran bend. Za sve muškarce koji su u movember raspoloženju, Alen i njegov “Alen's Barbershop” tim će, samo za ovu priliku, na samom eventu srediti bradu i brkove, čisto da bi bili sigurni da će kompletan ugođaj i uživanje u vrhunskom viskiju biti neometano i jedinstveno iskustvo.

Pored lokacije, za nezaboravan party je najbitnija raja. Upravo zbog toga je Jameson Irish Whiskey okupio ekipu koja istinski živi Jameson porodični moto “Sine Metu“, što znači “Manje straha, više života“, a koja će mu pomoći da odabere zvanice za njegov party. Broj pozivnica za ovu Jameson zabavu je ograničen, a ulaz na party godine može vam osigurati neko sa liste neustrašivih i inspirativnih party ambasadora: Srđan Radanović, Edvin Kalić, Radoš Jovanović, Jaan Amir Alić, Haris Sarajlić, Adnan Čomor, Adnan Goro, tattoo studio Mustre i Šare, The Brew Pub ili oficijelni Jameson Instagram profil. Pratite njihove profile, kao i hashtag #JamesonIsBackInTown ili #TasteThatsWhy i tako ćete doći do svoje ulaznice.

Jameson is back in town i časti pićem sve sretnike i sretnice koji se na vrijeme pobrinu za svoj upad na zabavu godine!

Aktuelno

Electro Gothic dance night @ Club Monument 26.4.2019. od 22h

Osjetite snažni osjećaj euforije i zadovoljstva u moćnim tonovima Electro Gothic magije, u kojoj je ples vaš...

Promocija Albuma “Boundary Conditions” i koncert u klubu Monument 28.3.2019 u 21h

Label Ambrosia Musica i Ansambl Liminalit Vas pozivaju na promociju albuma "Boundary Conditions" 28. marta, u klubu Monumet, Štrosmajerova 3, s početkom u 21 sat,...

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...