Klub Silver & Smoke se nalazi u samom centru Sarajeva, prekoputa Saborne crkve Presvete Bogorodice. Silver & Smoke je zapravo nastavak i proširenje priče kluba Pussy Galore, sa novim imenom i u novom prostoru, te je za kratko vrijeme postao veoma važan dio noćnog života u Sarajevu, pa i u Bosni i Hercegovini. Idealan je za sve one koji vole da plešu uz dobru muziku i koji žele da dožive istinsko clubbing iskustvo.

U nedelju 25.06. Silver & Smoke obilježava dvije godine svoga postojanja. Za muziku su zaduženi rezidenti kluba Edib D & Forniva.

+ EDIB D (Hydrogen Inc., ANTE Records)

https://www.facebook.com/Edib.D.Edib.D
https://www.soundcloud.com/edib_d
https://www.mixcloud.com/Edib_D/

+ FORNIVA (Lowbit, Bonzai, Baroque)

https://www.facebook.com/Forniva/
https://soundcloud.com/forniva
https://www.mixcloud.com/forniva/

Program kluba je baziran na deep, tech, progressive i ostalim stilovima house muzike. Silver & Smoke je vjerovatno jedina lokacija u državi za koju možete biti sigurni da ćete, od srijede do nedelje, čuti house muziku i pronaći mjesto za ples. I tako svake sedmice.

Ovakav koncept kluba je nastao iz namjere da se oplemeni sarajevska klubska scena, kako predstavljanjem umjetnika iz drugih BiH gradova, umjetnika iz regije ali i ostatka svijeta, tako i poboljšanjem regionalne razmjene DJ-eva.

U posljednje dvije godine u klubu je nastupio veliki broj domaćih i regionalnih DJeva, kako etabliranih, tako i mladih, neafirmisanih. Pored toga, u klubu su nastupila i poznata imena kao što su Petar Dundov, Quivver, Cid Inc, Javier Portila.

Također, u saradnji sa rezidentima kluba DJ dvojcem After Affair, Silver & Smoke je ugostio i velike svjetske zvijezde kao što su Sandrino, YokoO, Patrice Baumel, Traumer, Lehar, Third Son, Eelke Kleijn, Khen, Chaim.

Iz kluba poručuju da će i u budućnosti nastaviti raditi u istom ritmu.

13 KOMENTARI

  1. I wish to point out my admiration for your generosity supporting those people who must have help with that topic. Your personal dedication to passing the solution along appeared to be unbelievably productive and have surely empowered people just like me to realize their dreams. Your personal warm and helpful guideline indicates this much a person like me and especially to my peers. Best wishes; from all of us.

  2. Hey there would you mind letting me know which webhost you’re utilizing?
    I’ve loaded your blog in 3 completely different
    internet browsers and I must say this blog loads a lot faster
    then most. Can you suggest a good internet hosting provider at a reasonable price?
    Thanks a lot, I appreciate it!

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here