Nakon 8 godina kultni The Cult vraća se u Zagreb. Ovog puta koncert će biti na otvorenom na Šalati. The Cult kojima se popularnost ne smanjuje od nastanka, a to je bilo daleke 1983. godine.

Ovaj Britanski rock band svoju popularnost zyahvaljuje specifičnom zvuku koji mješa sve subžanrove od post-punk-goth pa do heavy metal stilove. Ian Astbury i Billy Duffy koji su najzaslužniji za većinu tekstova potpisuju i većini kultno poznate pjesme kao što su She Sells Sanctuary, Edie (Ciao baby), Sweet Soul Sister.

Band je prošao velike uspone i padove, ali ipak ostaju vjerni svom zvuku iako su u međuvremenu promjenili puno muzičara. Posljedni studijski album Hidden City izlazi 2016. godine.

Sa originalnim zvukom pjesme sa albuma Dark Energy, Dance the Night i ostale bit će ovo zaista događaj vrijedan pažnje. Hidden City je završio na visokom 15 mjestu najboljih albuma u 2016. godini što ne čudi jer je producent Bob Rock najveća legenda rock scene a i sam je odsvirao neke bass dionice na albumu.

Karte su već u prodaji po cijeni od 220 kn (60 KM) u pretprodaji te 250 kn (67KM) na dan koncerta, a mogu se nabaviti i u sistemu Eventima.

U svam slučaju Ian Astbury i band garantiraju dobar provod.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here