Iggy Pop i Nick Cave u očima mnogih ljudi su već heroji. Ali šta je sa životinjama? Da li i one vide ove legende rock muzike kao svoje spasioce?

Najnovija kampanja PETA-e (People for the Ethical Treatment of Animals) upravo to i dokazuje.

Nick Cave potpisuje adaptaciju pjesme Black Seeds-a “Breathless“. Iggy Pop u kampanji glumi superheroja koji uklanja i najmanju moguću prepreku kako bi spasio životinje od njihove tragične sudbine.

Negativac pokušava da uhvati lisicu, ali Iggy ga spriječava u toj namjeri. Zec se nalazi pod opsadom, uhvaćen u unakrsnoj vatri, gađan kamenjem. Srećom, Iggy ima pored sebe gomilu lubenica (logično), koje baci prema negativcu. Zatim spašava za tlo pričvršćenu kornjaču, koja ne može da pređe na drugu stranu ulice, dok se automobil ubrzano kreće prema njima. Bezizlaznu situaciju sa reptilom ponovo rješava Iggy i time potvrđuje svoje herojstvo.

Vrlo brzo će se uspostaviti da su ove animirane avanture samo san Iggyovog kućnog ljubimca, koji svog vlasnika zamišlja kao svojevrsnog Supermana. To je upravo zato što su psi nevjerovatni i neizmjerno vole svoje ljudske saputnike. Pas se budi iz sna, Iggy ga potom nazove dobrim dečkom i dok mislite da je vaše srce istopljeno od ljepote ukaže se i moto PETA-e “Budite osoba za koju vaš pas misli da ste.”

Iggy Pop iza sebe ima dugu istoriju podrške PETA, zajedno sa drugim muzičarima kao što su Little Mix, Morrissey, Paul McCartney i The Black Keys.

3 KOMENTARI

  1. My pal advised I’d perhaps like this web site. This individual once was totally perfect. This particular blog post truly manufactured this working day vlogger terbaru. You can’t look at how a great deal time period I did wasted for this details! Appreciate it!

  2. You undoubtedly help it become look very easy using your display on the other hand to discover this matter to be actually one important thing we experience I would certainly not comprehend. It seems like way too difficult and intensely great in my situation aplikasi prediksi saham terkini. I’m looking onward in your up coming upload, I will attempt to learn this!

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here