Pop zvijezda se družila sa srednjoškolcima kako bi prikupila sredstva za “Born This Way Foundation” i “DonorsChoose.org”

Lady Gaga iznenadila je brojne učenike srednje škole Walter Reed u Holivudu, kada se pojavila u ulozi nastavnice na zamjeni.

Prema riječima AdWeek-a njeno pojavljivanje je snimljeno je za novu PSA kampanju prikupljanja sredstava u partnerstvu sa fondacijom Staples for Born This Way Foundation i DonorsChoose.org, a koja pomaže nastavnicima da finansiraju školske projekte i potrebnu opremu.

U snimku jedan od zatečenih učenika je pita: “Čekaj, da li si prava Lady Gaga?” na što je pjevačica skinula naočale te ga uvjerila u to da zaista jeste prava Lady Gaga. Učenici su podijelili sa pop zvijezdom svoje snove i ciljeve za vrijeme ovog neobičnog druženja.

Pjevačica je istakla da je njena želja da “promoviše pozitivno okruženje za učenje” i dodaje: “Želim da se djeca vole bez straha.” Prema Adweeku, školski nastup Lady Gage nije se odvijao prema već ranije napisanom scenariju.

Lady Gaga se udružila sa Staplesom, koji je donirao 2 miliona dolara organizacijama. Kroz program Staples for Students, kompanija za kancelarijsku nabavku pokrenula je takmičenje sa nagradnom stipendijom od 50.000 dolara i putovanjem na koncert Lady Gage u Las Vegasu. Staples je takođe sponzor njene turneje Joanne.

Prošlog meseca Lady Gaga je objavila video za svoj iznenađujući singl “The Cure“. Ovog ljeta, ova zvijezda kreće na turneju nazvanu „Joanne World Tour“ u okviru koje je prvi koncert zakazan za 1. august u Vancouveru, BC u Rogers Arena.

24 KOMENTARI

  1. Heya we are for the primary moment listed here. I found this particular aboard i believe that it is actually useful & them solved the problem out and about a good deal. I am hoping to give the one thing again plus aid other folks such as you reduced the problem.

  2. aplikasi rekomendasi saham terkini I’ve got discover the right goods right here. Certainly cost book-marking for revisiting. My spouse and i shock the way a bunch effort you placed to build any such good insightful web site.

  3. Heya i am for your main time here. I found this kind of mother board so i to find It truly helpful & it forced me to be out a great deal.. jokowi news I’m hoping to make available a thing rear plus help other people as if you solved the problem.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here