Veliki uspjeh domaće etikete elektronske muzike

Submarine Vibes ovih dana predstavio je svoje novo i to 41. izdanje pod nazivom “Ahead of Time” koje potpisuju njemačka zvijezda elektronske muzike Martin Roth i mlada ruskinja, Marymoon.

Na izdanju su se našle dvije pjesme, naslovna “Ahead of Time” i “Phoenix”, a već prije svog izdavanja EP je naišao na podršku velikog broja artista, ali i našao svoje mjesto u setovima Hernana Cattanea. “Ahead of time” izdvojen je i kao prva Beatport preporuka u Progressive House-u, a samo jedan dan po objavljivanju našlo se i na TOP 100 ljestivici izdanja u ovom žanru što predstavlja značajan uspjeh za Submarine Vibes.

Ekipa sarajevske podmornice presretna je što na svojoj etiketi može predstaviti aktuelno ime evropske produkcije kao što je Martin Roth, nijemac koji je zadnjih godina na sebe skrenuo pažnju hitovima poput “The Digital Boy in an Analog world”, “Maya”, “Beautiful Life”, ali i izdanjima na jednom od najpopularnijih svjetskih labela, AnjunaDeep.

“Nedavno smo dobili demo muziku od Marymoon na kojoj su bile dvije pjesme urađene u saradnji sa Martin Rothom, što mi je na prvu zvučalo čak i nevjerovatno. Kako i sam zaista volim Martinovu muziku bio sam iznenađen. Jako smo ponosni što je ovo izdanje izdato na našoj etiketi i ovo je pravi dokaz da kvalitetan i uporan rad i trud mogu polučiti uspjeh i to je zaista veliko priznanje za našu ekipu. Prepoznati smo kao jedan dobar label na svjetskoj sceni”, rekao je Dino Aganović, vlasnik Submarine Vibes labela.

Obe pjesme sa ovog izdanja premijerno su predstavljene i na Soundcloud kanalima Sweet Melodic i Electronic Groove, a mogu se poslušati na linku ispod:

Posljednje izdanje Submarine Vibesa podržali su između ostalih i Hernan Cattaneo, Lane 8, Blancah, Soul Button, Marc Poppcke, Darin Epsilon, Monoid, Cassandria Daiva, Pezzner, Cliff De Zoete, itd.

Za naredni period Submarine Vibes najavljuje i izlazak prvog albuma sarajevskog producenta Hibrida pod nazivom “Izgubljeni”, uz koji će uskoro biti objavljena i dva video spota.

6 KOMENTARI

  1. I could hardly disappear completely your website before implying that i always truly liked the . kumpulan youtube terfavorittypical facts somebody source for a targeted traffic? Is likely to be just as before frequently to be able to look into cross-check fresh blogposts

  2. Hey. I stumbled upon your own web site use of bing aplikasi prediksi saham terbaru. That is definitely a particularly snugly prepared content. I’ll be certain to bookmark that and are avalable returning to find out further of one’s practical information and facts. Basically article. I most certainly will absolutely return.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here