Sarajevski produkcijski tim ME Original Sounds ovih dana promoviše svoj najnoviji singl pod simboličnim nazivom “Evo Me“.

Pjesma govori o borbi protiv strahova, anksioznosti, neuspijehu i javno razotkriva pojedinca što u konačnici donosi veliko olakšanje.

Rijetko se dešava da ljudi na glas sebi pa i drugima priznaju da imaju neki od emotivnih ili psiholoških problema. Smatramo da je anksioznost i depresija postala pošast bh. društva i da se jako malo govori o prevenciji i liječenju od ove bolesti. S obzirom na to da se svakodnevno susrećemo sa sličnim problemima, ovom pjesmom pokušavamo skrenuti pažnju javnosti da navedena stanja koja nažalost, sve više pogađaju mlade, postaju ozbiljan problem u BiH.“, naglasili su iz ME Original Soundsa.

ME Original Sounds je produkcijski tim koji je osnovan 2013. godine u Sarajevu. Svim ljubiteljima muzike nudi širok spektar tekstova, aranžmana i muzičke produkcije. Muzičko stvaralaštvo ME Original Soundsa u potpunosti se bazira na autorskom radu čime se želi podstaći povezanost sa unutrašnjim čulima, predvidjeti snalaženje pojedinaca i društva u životnim situacijama na principima onog što vidimo, govorimo i čujemo, objasniti stanje uma te na svojstven način stimulirati emocije, od onog što jesmo i čemu težimo.

5 KOMENTARI

  1. It can be excellent a chance to have the programs into the future as well as it time for you to feel special. I’ve check this out submit if I might I wish to propose you actually several interesting things or perhaps assistance. You may could compose upcoming content speaking about this article aplikasi android berita saham terbaru. I must go through even more things about the item!

  2. I’ll right away motorola clutch the rss feed because i can’t to find ones e-mail registration web page link and also publication program. Are you experiencing almost any? Kindly enable everyone know to make sure that I can sign up to aplikasi berita saham terkini. Thank you.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here