“Is This The Life We Really Want?”, donosi 12 novih pjesama u junu.

Posljednjih nekoliko mjeseci, Roger Waters, frontmen Pink Floyda, je najavljivao svoj prvi samostalni album u 25 godina. Danas je otkrio nove detalje o albumu. Album je sastavljen od 12 novih pjesama snimljenih od strane producenta za Radiohead – Nigela Godricha, koji je također doprinio albumu sa kolažima, klavijaturama i gitarom. Ostali suradnici na albumu uključuju bubnjara benda Atoms For Peace Joey Waronkera i indie pop bend Lucius.

Priopćenje za javnost i medije opisuje sadržaj na albumu kao “nepokoljebljivi komentar na moderni svijet i nesigurna vremena”. Waters je i sam izjavio da je album bio “dijelom vožnja na čarobnom tepihu, dijelom politički bunt i dijelom bol.” Najviše od svega, ipak, LP govori o ljubavi, objašnjava Waters. “ Navodi na duboko razmišljanje, kako dobijamo u životu ove momente ljubavi – ako nam je ikakva dopuštena u našim životima – i dozvolimo da ta ljubav obasijava ostatak naše egzistencije, na druge. “

Album “Is This The Life We Really Want?” izlazi 2. juna.

Poslušajte najavni singl “Smell the Roses”:

Lista pjesama:
01. When We Were Young
02. Déjà Vu
03. The Last Refugee
04. Picture That
05. Broken Bones
06. Is This the Life We Really Want?
07. Bird in a Gale
08. The Most Beautiful Girl
09. Smell the Roses
10. Wait for Her
11. Oceans Apart
12. Part of Me Died

2 KOMENTARI

  1. You cause it to seem so simple using your display even so locate this disorder to be basically one thing that we feel I’d certainly not fully grasp. It kind of feels very elaborate and wide personally. Now i am excited about for ones future publish, I’ll seek to find the dangle from it!

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here