Naslovnica Talks Stil, moda i dizajn

Stil, moda i dizajn

Da li je Bosna i Hercegovina  dizjanirana po mjeri kreativaca koji se bave dizajnom i modom? Da li smo demode ili smo retro? Šta su to muškarci sa i bez brkova i koliko žene čitaju magazin za muškarce?

U drugoj emisiji serijala “Vaš glas, Vaša priča” razgovarali smo sa Aidom Korman modnom kretorkom koja je dizajniranje i piste Londona i Milana zamjenila za BiH, Sanelom Hadžićem vlasnikom i izdavačem SNL magazina za muškarce i organizatorom izbora za muškarca godine i Adnom Ahmedić Kadić osnivačicom koncept prodavnice i galerije  Kutcha i restauratoricom starog namještaja.

Saznajte koliko Bosanci i Hercegovci imaju potrebu i želju za dizjnom i koliko je BiH unikatna,  koliko se isplati štampati modni časopis za muškarce i koliko je potrebno truda za uspjeh.

Ovaj prilog je realiziran u okviru aktivnosti “Vaš Glas, Vaša Priča” koju finansira Evropska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u Bosni i Hercegovini, a provodi se na Internet magazinu/platformi The Loft i The Loft Radio.

Poslušajte cijelu emisiju:

Aktuelno

Electro Gothic dance night @ Club Monument 26.4.2019. od 22h

Osjetite snažni osjećaj euforije i zadovoljstva u moćnim tonovima Electro Gothic magije, u kojoj je ples vaš...

Promocija Albuma “Boundary Conditions” i koncert u klubu Monument 28.3.2019 u 21h

Label Ambrosia Musica i Ansambl Liminalit Vas pozivaju na promociju albuma "Boundary Conditions" 28. marta, u klubu Monumet, Štrosmajerova 3, s početkom u 21 sat,...

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...