Naslovnica Uncategorized 10 razloga zašto otići na Demofest

10 razloga zašto otići na Demofest

Teško da postoji osoba iz regije koja nije čula za Demofest. Banjalučki festival, koji prije svega za cilj ima afirmiranje mladih bendova, prerastao je u jedan od najposjećenijih regionalnih glazbenih festivala.

Festivali su svakako postali središta društvenih zbivanja i ljetne zabave u našoj državi, što je prepoznao i Jägermeister, koji se uvijek trudi biti prisutan i ledeno-hladan gdje god se njegovi fanovi nalazili.

Ako se još niste odjenuli u „bezbrižnu“ festivalsku odjeću i prebacili stanje uma na ‘FUN MODE‘, pročitajte naših 10 razloga zašto posjetiti Kastel i proslaviti 10. rođendan Demofesta u Banja Luci:

1. Slušat ćete neke od najvećih regionalnih i svjetskih zvijezda. (Dubioza Kolektiv, Edo Maajka, Freemasons, Rudimental… trebamo li nastavljati?)

2. Odlična muzika demobendova natjerat će vas da plešete cijelu noć. Pomno odabrani od strane žirija, iskoristit će svoju priliku da vas oduševe.

3. Ukoliko netko od demobendova postane velika zvijezda, moći ćete se pohvaliti da ste ih slušali još dok su bili u počecima!

4. Umorite li se od skakanja, možete predahnuti u Jäger Zoni – mjestu zabave, pozitivne energije i naravno, mjestu gdje možete u svakom trenutku uživati u savršeno ohlađenom Jägeru (-18⁰C).

5. Želite „ukras“ u stilu pravog festivalca? U Jäger zoni možete dobiti svoju privremenu tetovažu. Vaše je samo da odaberete jedan od predložaka i prepustite se vještim rukama umjetnika.

6. Jedna od najboljih ljetnih avantura je festivalska avantura, a pod „must“ je posjetiti bar jedan festival. Demofest je savršena prilika da iskusite sve čari glazbenog festivala, gdje ćete sigurno upoznati puno zanimljivih ljudi, sklopiti nova prijateljstva i stvoriti mnogo nezaboravnih uspomena.

7. Zaljubljenik ste i u fotografiju? Nema bolje „scene“ od zalaska sunca sa zida stare tvrđave Kastel u srcu Banja Luke…

8. Ukoliko još niste kupili ulaznice, na Facebook stranici Jägermeistera (https://www.facebook.com/JagermeisterBIH) i na Instagram profilu jagermeister_bih (https://www.instagram.com/jagermeister_bih) možete osvojiti festivalski paket ulaznica za sva 3 dana za sebe i još jednu osobu!

9. „Sakupljaj uspomene, a ne stvari“ moto je kojim se vodi Jägermeister, a muzički festivali, u pratnji najdraže ekipe idealni su baš za takav lov.

10. Deseti rođendan Demofesta je priča koju ćete sigurno prepričavati unucima.

Dobrodošli na Kastel, vidimo se u ledeno-hladnoj Jäger zoni!

Aktuelno

Electro Gothic dance night @ Club Monument 26.4.2019. od 22h

Osjetite snažni osjećaj euforije i zadovoljstva u moćnim tonovima Electro Gothic magije, u kojoj je ples vaš...

Promocija Albuma “Boundary Conditions” i koncert u klubu Monument 28.3.2019 u 21h

Label Ambrosia Musica i Ansambl Liminalit Vas pozivaju na promociju albuma "Boundary Conditions" 28. marta, u klubu Monumet, Štrosmajerova 3, s početkom u 21 sat,...

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...