Naslovnica Uncategorized AM:PM, Mili Sefić, Igor HDP na novom izdanju AfterWork/ROOF partija u Mostaru

AM:PM, Mili Sefić, Igor HDP na novom izdanju AfterWork/ROOF partija u Mostaru

Uzavrele ljetne noći u Mostaru, savršena su inspiracija za zvučna putovanja na jednoj od najlijepših klubskih lokacija u gradu.

Ekipa Roof Seasson-a, u Calamus Clubu priprema još jedno poglavlje After Work partija, koji će se održati 23.06.2017. godine.

Ovaj klubski projekat ponovo će pretvoriti plesni podij u mjesto imaginacija , interakcija i vrelih vibracija u kojima nestaje stvarnost i ostaje samo prepuštanje muzičkoj magiji.
Ovisnici dobre zabave i neumornog isplesavanja imat će priliku ispratiti sunce i dočekati duboku noć uz vodeće metronome elektronike na našim područjima.

U goste stiže dvojac iz Splita AMPM kojeg čine Milan Pivalica i Antonio Milina. Iako dolaze iz pomalo različitih muzičkih pravaca, spaja ih zajedniči afinitet za pomicanjem vlastitih granica i stvaranja nečeg novog. Njihov set garancija je da sve drugo osim muzike nestaje na nekoliko sati, u što ćete se sigurno uvjeriti.

Mili Sefić – Jedan od vodećih pionira istinskog groovea za kojeg su karakteristični čarobni setovi koji vam se trajno urežu u podsvijest , pripredit će posebnu muzičku poslasticu za sve one koji traže nešto više od noćnog izlaska.

Začetnik Roof Seasson-a i After Work koncepta , kao i jedan od vitezova zagarantirano dobre zabave je Igor HDP aka Trash Diskos. Ovaj autentični vizionar iz svog muzičkog laboratorija odabrat će ono najbolje , da poželite zauvjek ostati na plesnom podijumu.

Pogledajte aftermovie sa prošlog AfterWork/ROOF partija:

Zato pikirajte datum na kalendaru, ugrabite ulaznice i budite dio još jednog After Work partija.

Prodajna mjesta su : Calamus Club, Caffe Teco ( Mostar) i Irish pub Spancil Hill ( Široki brijeg).

Aktuelno

Electro Gothic dance night @ Club Monument 26.4.2019. od 22h

Osjetite snažni osjećaj euforije i zadovoljstva u moćnim tonovima Electro Gothic magije, u kojoj je ples vaš...

Promocija Albuma “Boundary Conditions” i koncert u klubu Monument 28.3.2019 u 21h

Label Ambrosia Musica i Ansambl Liminalit Vas pozivaju na promociju albuma "Boundary Conditions" 28. marta, u klubu Monumet, Štrosmajerova 3, s početkom u 21 sat,...

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...