Naslovnica Uncategorized Centrotrans uveo besplatnu aplikaciju za praćenje autobusa na komercijalnoj liniji Vijećnica –...

Centrotrans uveo besplatnu aplikaciju za praćenje autobusa na komercijalnoj liniji Vijećnica – Dobrinja

Od srijede 02.08.2017. godine, možete besplatno preuzeti aplikaciju „Centrotrans Komercijala“, a koja vam omogućava da provjerite vrijeme dolaska Centrotransovih autobusa autobuske linije Vijećnica – Dobrinja. Osim besplatnog preuzimanja aplikacija pruža mogućnost da se provjeri gdje se nalazi autobus koji putnik čeka jednostavnim klikom na ime stanice.

U cilju bolje informisanosti putnika o polascima komercijalne linije Vijećnica – Dobrinja, na raspolaganju je besplatna aplikacija „Centrotrans Komercijala“ koja putnicima omogućava uvid u polaske autobusa, vrijeme čekanja na stanicama kao i eventualne zastoje u saobraćaju.

Centrotrans Komercijala je prva lokalna tranzitna mobilna aplikacija u Sarajevu, a koja korisnicima Centrotrans komercijale omogućava pregled tačnih vremena dolazaka i polazaka autobusa na osnovu GPS koordinata.

Prednost aplikacije je jednostavnost korištenja, mogućnost offline reda vožnje na ovoj liniji, kao i dvojezičnost aplikacije (BiH i engleski), a koja je automatska i zavisi od jezika na kojem je uređaj podešen što je posebna prednost za strane turiste.

Besplatna aplikacija može se preuzeti na Google play marketu, a razvijena je od strane firme Solution404 koja je radila i projekt informativnih display-a u Centrotransovim autobusima na navedenoj liniji.

Aktuelno

Electro Gothic dance night @ Club Monument 26.4.2019. od 22h

Osjetite snažni osjećaj euforije i zadovoljstva u moćnim tonovima Electro Gothic magije, u kojoj je ples vaš...

Promocija Albuma “Boundary Conditions” i koncert u klubu Monument 28.3.2019 u 21h

Label Ambrosia Musica i Ansambl Liminalit Vas pozivaju na promociju albuma "Boundary Conditions" 28. marta, u klubu Monumet, Štrosmajerova 3, s početkom u 21 sat,...

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...