Naslovnica Uncategorized Gospodin Jack Daniel's dolazi na SFF sa stilom

Gospodin Jack Daniel's dolazi na SFF sa stilom

Jack Daniel i ove godine dolazi na Sarajevo Film Festival, i pobrinuo se da ljubitelji njegovog viskija u stilu nazdrave filmskim zvijezdama koje dolaze u Sarajevo.

I ove godine posjetitelji Welcome Drinka i Gala Prijema će moći uživati u vrhunskom viskiju, a za ljubitelje miks pića pobrinuti će se koktel majstori koji će praviti poznate Jack Daniel's koktele.

Jack Daniel's je za svoje ljubitelje, osim savršenog viskija i odličnih koktela, pripremio i još jedno iznenađenje. Vrhunsku zabavu od petka do nedjelje, prvog vikenda festivala – Barber Shop u City Pubu.
Za stilski izgled gostiju pobrinuti će se Gianni iz Gianni's barber shopa, a dvojac Kontra i Merakoon zaduženi su za vrhunski muzički ugođaj. Ljubitelji vrhunskih viskija uživati će u već poznatim okusima viskija iz obitelji Jack Daniel'sa, Gentlemen Jacku, Single Barrelu, kao i medenom okusu Jack Daniel's Honeya. Uz to će te moći i pronaći odlične koktele Red i Yellow Jack Honey i sad već legendarni Lynchburg Lemonade.

Vjerni pratilac Jacka Daniel'sa je i dobar roštilj, pa će i ove godine uz dobru muziku, i vrhunski viski gosti City Puba uživati u ukusnim zalogajima sa žara, sva tri dana od 17 do 21h.

Uz ugodan okus viskija gosti će biti u prilici da otputuju u rodni grad gospodina Daniel'sa Lynchburg i posjete mjesto gdje nastaje jedan od najpoznatijih viskija. Kartu za putovanje uručiti će hostese u obliku virtualnih naočala koje vjerno dočaravaju izgled destilarije i malog gradića poznatog po svom vrhunskom proizvodu

Proslavimo još jedno izdanje najpoznatijeg filmskog festivala u regiji sa stilom.
Živjeli!

Aktuelno

Electro Gothic dance night @ Club Monument 26.4.2019. od 22h

Osjetite snažni osjećaj euforije i zadovoljstva u moćnim tonovima Electro Gothic magije, u kojoj je ples vaš...

Promocija Albuma “Boundary Conditions” i koncert u klubu Monument 28.3.2019 u 21h

Label Ambrosia Musica i Ansambl Liminalit Vas pozivaju na promociju albuma "Boundary Conditions" 28. marta, u klubu Monumet, Štrosmajerova 3, s početkom u 21 sat,...

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...