Naslovnica Uncategorized Hibrid vas poziva na promociju svog albuma prvijenca „Izgubljeni“

Hibrid vas poziva na promociju svog albuma prvijenca „Izgubljeni“

Sarajevski producent Hibrid će u utorak, 30. maja, u kinu Meeting point u 18:30 sati promovirati svoj prvi album „Izgubljeni“, koji će istog dana biti objavljen i na domaćoj etiketi elektronske muzike Submarine Vibes.

Hibrid će na promociji premijerno predstaviti novu pjesmu i video spot za pjesmu „Izgubljeni“ kao i single i video spot za pjesmu „Sanjam“, koja je ujedno bila i najava za njegov album uz odlične reakcije. Nakon toga biće upriličen kratki razgovor sa izvođačem i predstavljanje albuma uz druženje, a posjetitelji će moći i podržati njegov rad kupovinom CD-a ili drugih promo materijala.

Osim ove dvije, album će sadržavati još 10 pjesama, 12 crteža i 12 priča koje prate svaku pjesmu posebno, a iz Submarine Vibesa kažu kako je to svojevrsno audio-vizuelno osvježenje na regionalnoj sceni elektronske muzike.

U pjesmama koje se nalaze na albumu, kroz emotivne melodije i jedinstvenu atmosferu svoje muzike, Hibrid nam prenosi osjećaj izgubljenosti u haosu današnjice, potragu za izlazom i rješenjem, te kritički osvrt na neke od loših navika svijeta u kojem živimo. Njegovim najzrelijim uratkom do sada, Hibrid pokazuje da se granice elektronske muzike i dalje mogu pomjeriti.

Gosti na albumu su Belma Zvizdić, Amina Kovačević i Adnan Salihović. Crteže i dizajn radio je Mehmed Mešanović, a mix i master albuma Studio Chelia (Mirza Tahirović i Esad Rebihić). Prvi video spot potpisuje Lamija Herenda a drugi je rađen u suradnji Submarine Vibes sa Spektroom Studiom.

Aktuelno

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...

O Ambrosiji naširoko i ukratko!

24 godine postojanja i rada Ambrozije je jedna zanimljiva priča o predavanju umjetnosti i kreativnosti da je jako teško to složiti u...

Wardruna 7. aprila u Zagrebu

Za sve ljubitelje Vikingske tematike i tradicije sjevernih krajeva stiže muzička atrakcija koju ne bi trebalo propustiti. Wardruna, Norveški...