Naslovnica Uncategorized Lady Gaga prerušena kao zamjenska nastavnica u donatorskom spotu

Lady Gaga prerušena kao zamjenska nastavnica u donatorskom spotu

Pop zvijezda se družila sa srednjoškolcima kako bi prikupila sredstva za “Born This Way Foundation” i “DonorsChoose.org”

Lady Gaga iznenadila je brojne učenike srednje škole Walter Reed u Holivudu, kada se pojavila u ulozi nastavnice na zamjeni.

Prema riječima AdWeek-a njeno pojavljivanje je snimljeno je za novu PSA kampanju prikupljanja sredstava u partnerstvu sa fondacijom Staples for Born This Way Foundation i DonorsChoose.org, a koja pomaže nastavnicima da finansiraju školske projekte i potrebnu opremu.

U snimku jedan od zatečenih učenika je pita: “Čekaj, da li si prava Lady Gaga?” na što je pjevačica skinula naočale te ga uvjerila u to da zaista jeste prava Lady Gaga. Učenici su podijelili sa pop zvijezdom svoje snove i ciljeve za vrijeme ovog neobičnog druženja.

Pjevačica je istakla da je njena želja da “promoviše pozitivno okruženje za učenje” i dodaje: “Želim da se djeca vole bez straha.” Prema Adweeku, školski nastup Lady Gage nije se odvijao prema već ranije napisanom scenariju.

Lady Gaga se udružila sa Staplesom, koji je donirao 2 miliona dolara organizacijama. Kroz program Staples for Students, kompanija za kancelarijsku nabavku pokrenula je takmičenje sa nagradnom stipendijom od 50.000 dolara i putovanjem na koncert Lady Gage u Las Vegasu. Staples je takođe sponzor njene turneje Joanne.

Prošlog meseca Lady Gaga je objavila video za svoj iznenađujući singl “The Cure“. Ovog ljeta, ova zvijezda kreće na turneju nazvanu „Joanne World Tour“ u okviru koje je prvi koncert zakazan za 1. august u Vancouveru, BC u Rogers Arena.

Aktuelno

Electro Gothic dance night @ Club Monument 26.4.2019. od 22h

Osjetite snažni osjećaj euforije i zadovoljstva u moćnim tonovima Electro Gothic magije, u kojoj je ples vaš...

Promocija Albuma “Boundary Conditions” i koncert u klubu Monument 28.3.2019 u 21h

Label Ambrosia Musica i Ansambl Liminalit Vas pozivaju na promociju albuma "Boundary Conditions" 28. marta, u klubu Monumet, Štrosmajerova 3, s početkom u 21 sat,...

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...