Naslovnica Uncategorized Lady Gaga prerušena kao zamjenska nastavnica u donatorskom spotu

Lady Gaga prerušena kao zamjenska nastavnica u donatorskom spotu

Pop zvijezda se družila sa srednjoškolcima kako bi prikupila sredstva za “Born This Way Foundation” i “DonorsChoose.org”

Lady Gaga iznenadila je brojne učenike srednje škole Walter Reed u Holivudu, kada se pojavila u ulozi nastavnice na zamjeni.

Prema riječima AdWeek-a njeno pojavljivanje je snimljeno je za novu PSA kampanju prikupljanja sredstava u partnerstvu sa fondacijom Staples for Born This Way Foundation i DonorsChoose.org, a koja pomaže nastavnicima da finansiraju školske projekte i potrebnu opremu.

U snimku jedan od zatečenih učenika je pita: “Čekaj, da li si prava Lady Gaga?” na što je pjevačica skinula naočale te ga uvjerila u to da zaista jeste prava Lady Gaga. Učenici su podijelili sa pop zvijezdom svoje snove i ciljeve za vrijeme ovog neobičnog druženja.

Pjevačica je istakla da je njena želja da “promoviše pozitivno okruženje za učenje” i dodaje: “Želim da se djeca vole bez straha.” Prema Adweeku, školski nastup Lady Gage nije se odvijao prema već ranije napisanom scenariju.

Lady Gaga se udružila sa Staplesom, koji je donirao 2 miliona dolara organizacijama. Kroz program Staples for Students, kompanija za kancelarijsku nabavku pokrenula je takmičenje sa nagradnom stipendijom od 50.000 dolara i putovanjem na koncert Lady Gage u Las Vegasu. Staples je takođe sponzor njene turneje Joanne.

Prošlog meseca Lady Gaga je objavila video za svoj iznenađujući singl “The Cure“. Ovog ljeta, ova zvijezda kreće na turneju nazvanu „Joanne World Tour“ u okviru koje je prvi koncert zakazan za 1. august u Vancouveru, BC u Rogers Arena.

Aktuelno

Dead Can Dance u junu u Beogradu

Austaralski band oformljen 1981 godine koji u svojoj muzici spaja elemente rocka, Gealske muzike, Gregorijanskih pjesama, Afričkih ritmova i srednjoistočnih mantri u...

Goth party u AG Klubu 18.1.2019

Za sve ljubitelje istančanog sluha i ljubavi prema muzici koja tu ljubav zna dočarati već kultni AG Klub u suradnji sa Urban...

Wardruna 7. aprila u Zagrebu

Svi ljubitelji Vikingške mitologije imat će priliku 7. aprila u Zagrebu pogledati muzičku atrakciju. Wardruna oformljena u Norveškoj 2003 godine u svojoj...

Superhero triler Glass uskoro u kinima

Svi koji su gledali i oduševili se filmom Split i Unbearkable , ovom će se filmu tek radovati. David...

Legenda na dva kotača: Električna verzija Harleyja stiže u novembru

Fanovi Harley-Davidsona već sada mogu prednaručiti LiveWire, prvi električni motocikl ove kompanije, a isporuke bi trebale početi u novembru....