Naslovnica Uncategorized Ledeno-hladna festivalska avantura nastavlja se u Hercegovini

Ledeno-hladna festivalska avantura nastavlja se u Hercegovini

Nakon OK festa i Demofesta, ledeno-hladna festivalska avantura nastavlja se južnije, u Hercegovini na West Herzegowina Festu, i to 15. po redu a domaćin festivala je Široki Brijeg, od 3. do 5. kolovoza.

Prelijepi pejzaži uz rijeku, koji daje pravi ljetni štih, savršen su dodatak festivalskim noćima u Hercegovini.

WHF nije klasični glazbeni, niti filmski, nego – kako organizatori ističu – „stvaralački“ festival, koji mladim ljudima doslovno kaže „izađite na stage, pokažite što znate“.

Nastao iz potrebe i želje da se mladi iz regije povežu kroz umjetnost, Festival ove godine slavi 15. obljetnicu svog postojanja, a festivalsku avantutu upotpuniti će i proslavljene zvijezde. Plesat ćete do duboko u noć uz Detour, Jinx, TBF i Psihomodopop, a do suza, ali od smijeha, će vas dovesti Željko Pervan svojim stand up nastupom.

Uzavrela atmosfera sigurno će vas ponukati da svratite i do festivalske Jäger zone gdje vas, osim ledeno-hladno Jägera, čeka i umjetnik Ante Marić, sad već neizostavni dio Zone. Prave fanove Jägera „označio“ je privremenim tetovažama na Tjentištu i u Banja Luci, a na redu je neumorno crtanje i u Širokom Brijegu.

„Skupljati uspomene, a ne stvari – to je naš ljetni festivalski moto“ poručili su iz Jäger tima, i pozvali sve fanove odličnog provoda da se još jednom okupe u Hercegovini na novoj ledeno-hladnoj festivalskoj avanturi.

Dobrodošli na West Herzegowina Fest!!!

Aktuelno

Electro Gothic dance night @ Club Monument 26.4.2019. od 22h

Osjetite snažni osjećaj euforije i zadovoljstva u moćnim tonovima Electro Gothic magije, u kojoj je ples vaš...

Promocija Albuma “Boundary Conditions” i koncert u klubu Monument 28.3.2019 u 21h

Label Ambrosia Musica i Ansambl Liminalit Vas pozivaju na promociju albuma "Boundary Conditions" 28. marta, u klubu Monumet, Štrosmajerova 3, s početkom u 21 sat,...

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...