Naslovnica Uncategorized MiNe body kostimi za chill na vrućem pijesku

MiNe body kostimi za chill na vrućem pijesku

MiNe body je brend nastao iz spontane želje dvije drugarice da se nađu i bace svoju kreativnost na stol između dvije šoljice kafe.

Djevojke iz svijeta baleta koje itekako imaju istančano estetsko oko i vrlo dobro znaju kako određene nijanse i dizajn modela moze da istakne žensku figuru, ili pak stavi u prvi plan najljepše dijelove tijela.

Modeli skrojeni od kvalitetnih materijala garantuju kvalitet i udobnost. Za najtoplije dijelove dana u MiNe radionici se spremaju bikiniji koji će Vas sigurno ostaviti bez daha.

A kad Sunce krene da zalazi i počne chill zone na pijesku – tada nastupaju MiNe body jednodijelni kupaći kostimi.

Ostavite bikini da se suši i uskočite u jednodijelni kostim istog dezena. Dozvolite svojoj ženstvenosti da nekome u Vašoj blizini uljepša dan.

Pored kupačih kostima, MiNe body kolekciju čine i modeli koji su za svakodnevnu upotrebu, bodi prati Vaše najljepše konture tijela i stavlja Vas u fokus bez obzira koja je koncentracija ljudi u Vašoj blizini.

Biće nemoguće ne primjetiti Vas.

Više informacija i narudžbe možete dobiti na službenoj MiNe body Facebook stranici.

Aktuelno

Wardruna 7. aprila u Zagrebu

Za sve ljubitelje Vikingske tematike i tradicije sjevernih krajeva stiže muzička atrakcija koju ne bi trebalo propustiti. Wardruna, Norveški...

Silver & Smoke program za februar

Januar obično svima služi za godišnje odmore, međutim u Silver & Smoke-u to nije pravilo. Mjesec je prošao kao da je svima...

Centar Skenderija otvara klizalište

Večeras u 18h Centar Skenderija u dvorani "Mirza Delibašić" poziva sve zainteresirane na prezentaciju mobilnog klizališta sa opremom kao i zvanično...

Kako je Fortnite od popularne videoigre postao igralište za kriminalce

Fortnite je kriminalcima poslužio kao izvrsno sredstvo za pranje novca. Fortnite je u veoma kratkom vremenu postao...