Naslovnica Uncategorized Priča o Spa centrima: Le Bristol & La Mosquée de Paris

Priča o Spa centrima: Le Bristol & La Mosquée de Paris

Le Bristol

Počevši od Kim Kardashian te Jareda Leta, mnoge poznate zvijezde imale su priliku da prođu kroz uglađena okretna vrata hotela Le Bristol. Spa Le Bristol kompanije La Prairie predstavlja krajnji užitak u gradu (ujedno omiljeni i Alexandre Mattiussi), mirno, minimalno mjesto koje se pretvara u luksuz. Ovdje možete dobiti Caviar Lift Facial za 260 eura, a parovi i vlastiti privatni spa apartman s jacuzzijem, parnom sobom i pogledom na vrt.

Vodeći tretman za opuštanje je Deep Energizer (od 195 €), koji koristi snažne bodywork tehnike koje prolaze duboko u mišićno tkivo, tetive i zglobove za ublažavanje stresa i umora. Na raspolaganju je umirujuća Deluxe Aromatherapy (od 185 €), gdje ćete biti tretirani uz mješavinu eteričnih ulja i masažu prilagođenu vašem raspoloženju.

Le Bristol se specijalizirao za tretmane iz cijelog svijeta: japansko četkanje tijela, ruska mokra soba “banïya” i sibirsko poliranje tijela. Svakako treba iskoristiti i pristup krovnom bazenu – najslikovitiji način da zaronite u grad.

La Mosquée de Paris

Hamam ove Velike džamije u Parizu uveliko se razlikuje od boravka u Le Bristol-u. Umjesto mirne palete boja i spokojnog osjećaja, ovdje preovladavaju boje te zauzet, društveni prostor. To je svakako uzbudljivo mjesto u Parizu – dok prolazite kroz vrata, kao da ulazite u Bizantijsko doba, s ljudima koji se hlade u salonima, ležeći na vrućim pločama i odlaze iz komore u komoru, koje postaju sve toplije i toplije.

Ulazak u ovaj spa je 18 eura dok 30-minutna masaža košta samo 36 €, gdje vas umjesto tretmana u umirujućem svetištu, žustro utrljavaju uljima na javnom stolu za masažu. Prodaju i crni sapun i piling rukavice tako da se potpuni stranci u slatkom društvenom ritualu kupaju zajedno perući tako jedan drugog . Poslije tretmana preporučuje se odlazak u vrt na čaj od mente, kuskus i janjetinu (svi kao dio posebne ponude dana, uz masažu i tretmana za ljepotu od 63 €). Svi su ovdje dobrodošli, uz predhodnu provjeru rasporeda muških i ženskih sati.

Aktuelno

Electro Gothic dance night @ Club Monument 26.4.2019. od 22h

Osjetite snažni osjećaj euforije i zadovoljstva u moćnim tonovima Electro Gothic magije, u kojoj je ples vaš...

Promocija Albuma “Boundary Conditions” i koncert u klubu Monument 28.3.2019 u 21h

Label Ambrosia Musica i Ansambl Liminalit Vas pozivaju na promociju albuma "Boundary Conditions" 28. marta, u klubu Monumet, Štrosmajerova 3, s početkom u 21 sat,...

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...