Naslovnica Uncategorized Pripremite se za „Hot Mess“ u Mostaru

Pripremite se za „Hot Mess“ u Mostaru

Vikend u Mostaru, rezerviran je za vrući plesni nered, na izdanju HOT MESS partija koji se održava u Subotu, 22.07. u Havana Aqua Parku od 15:00 do 3:00h.

Sudeći prema line-up-u, ovaj cjelodnevni događaj zasigurno će biti dinamična poslastica elektronskih vibracija, koje će utažiti glazbenu glad ljubiteljima plesnog groovea i dobre zabave.

Nastupaju Marina Mimoza , Mili Sefić , Igor HDP i Andrej Jelić – ekipa čija će zajednička sinteza učiniti da osjetite poesbnu party energiju.

Marina Mimoza – jedna je od orginalnijih individua na našoj elektronskoj sceni, čiji setovi imaju posebnan intezitet i koja će za ovu prigodu sigurno pripremiti nešto što će u vama probuditi ljetnu strast i slobodu.

Mili Sefić – vodeći pionir istinskog groovea za kojeg su karakteristični čarobni setovi koji vam se trajno urežu u sjećanje, itekako je jedan od razloga zbog kojih ćete posjetiti Hot Mess i prepustiti se autentičnoj priči koja pokreće leptiriće u stomaku.

Andrej Jelić je vizionar koji stvara intrigantan muzički užitak i čiji će fenomenalni setovi probuditi želju za isplesavanjem do jutra. Iz svoje bogate muzičke kolekcije sigurno će odabrati nešto što se savršeno uklapa u uzavrele ljetne noći.

Igor HDP aka Trash Diskos još će jednom potvrditi svoj povratak na elektronsku scenu, zato jer je riječ o Dj-u koji istinski osjeća ljude i atmosferu te koji će ovom partiju dati univerzalan pečat.

Dobro došli na Hot Mess – koncept nove ljetne ekstaze koju ćete sigurno dugo pamtiti.

Aktuelno

Electro Gothic dance night @ Club Monument 26.4.2019. od 22h

Osjetite snažni osjećaj euforije i zadovoljstva u moćnim tonovima Electro Gothic magije, u kojoj je ples vaš...

Promocija Albuma “Boundary Conditions” i koncert u klubu Monument 28.3.2019 u 21h

Label Ambrosia Musica i Ansambl Liminalit Vas pozivaju na promociju albuma "Boundary Conditions" 28. marta, u klubu Monumet, Štrosmajerova 3, s početkom u 21 sat,...

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...