Naslovnica Uncategorized Samsung Galaxy Note 8 uskoro u prodaji

Samsung Galaxy Note 8 uskoro u prodaji

Prema najnovijim izvještajima, kompanija Samsung će u augustu predstaviti Galaxy Note 8. Nakon problematičnog Galaxyja Note 7, mnogi se pitaju kada će se pojaviti njegov nasljednik. Samsung je već najavio da će se to dogoditi u drugoj polovini godine, a sada su se pojavile i nezvanične informacije da će se to biti u augustu.

Samsung će navodno predstaviti Note 8 i preduhitriti rivala Apple, od kojeg se očekuje da svoj iPhone 8 predstavi u septembru.

Mediji pišu da se Note 8 trenutno testira s Androidom 7.1.1 (Nougat) umjesto sa beta verzijom nadolazećeg Androida O. I to je jedan od pokazatelja da bi Samsungov smartphone zaista mogao na tržište stići prije dolaska novog OS-a.

Predstavljanje u augustu ne bi bilo ništa novo za Note porodicu, jer je prošlogodišnji Note 7 predstavljen 2. augusta, a prodaja je počela 19. augusta.

U Samsungu imaju velika očekivanja od novog uređaja, posebno zbog činjenica da je Galaxy S8 predstavljen u martu doživio veliki uspjeh. Očekuje se i da će Note 8 biti sličan Galaxyju S8, ali da će imati 6,4-inčni ekran s tankim ivicama i poboljšanu kameru. Uz njega će biti predstavljena i poboljšana S-Pen olovka.

Aktuelno

Electro Gothic dance night @ Club Monument 26.4.2019. od 22h

Osjetite snažni osjećaj euforije i zadovoljstva u moćnim tonovima Electro Gothic magije, u kojoj je ples vaš...

Promocija Albuma “Boundary Conditions” i koncert u klubu Monument 28.3.2019 u 21h

Label Ambrosia Musica i Ansambl Liminalit Vas pozivaju na promociju albuma "Boundary Conditions" 28. marta, u klubu Monumet, Štrosmajerova 3, s početkom u 21 sat,...

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...