Naslovnica Uncategorized Savršeno hladan event – A state of ice

Savršeno hladan event – A state of ice

Živa u termometru penje se neobično visoko ovih dana, kreativnost u odijevanju svaki dan je na kušnji, koža je tamnija, a ljetne večeri ispunjene druženjem na ugodnim temperaturama. Ljeto je vrijeme skupljanja nezaboravnih uspomena, novih avantura i pozitivne energije.

Festivalska sedmica vrhunac je zabave tokom čitavog ljeta u našoj metropoli. Ove godine, najbolje je rezervirano za kraj, pa se Jägemeisterov popularni event ove godine dešava nakon što se spusti SFF zavjesa , na istoj lokaciji kao i prošle godine, u Domu mladih, 18. augusta.

„Nakon što smo prošle godine ”redizajnirali zabavu”, već sljedeće jutro fantastični komentari sudionika eventa, pokazali su da smo još jednom odradili dobar posao i da je pred nama još teži zadatak – podići event stepenicu više naredne godine. Poslije cjelonoćne zabave, plesanja i pozitivne energije, u jutarnjim satima tražile su se pozivnice, ali za sljedeću godinu. Da to nije prolazna euforija, jasno nam je bilo u martu. Već tada su počeli upiti „Kada je ove godine event?“, otkrivaju iz Jägerovog tima.

Nakon višemjesečnih priprema, organizatori s velikim ponosom otkrivaju da je novi event, pod nazivom „A state of ice“ spreman. Tim od preko 100 ljudi marljivo i dalje radi na detaljima koji će učiniti da Jägerova ledenohladna noć bude noć,koja će ‘smrznuti’ uspomene svih gostiju eventa na još jedno fantastično druženje s prijateljima pod okriljem branda koji ne prepušta ništa slučaju.Naziv samog eventa skriva poruku branda o idealnom načinu konzumacije ovog njemačkog pića – ohladiti ga na -18 ⁰C i piti ga čistog. Leden, a ne s ledom.

Prateći hashtag #4friends i #astateofice na Instagramu i Facebooku, fanovi će moći na različite načine osvojiti ulaznice za sebe i svoja 3 prijatelja. Ove godine, specijalne 4 kožne narukvice nalazit će se u jednoj koverti i činit će jedinstveni način ulaska na event za jedno društvo, kao i uspomenu na zajednički provod.

Uvijek zanimljivi glazbeni gosti, posebni vizualni efekti, ponuda pića i hrane, kao i predivne Jägerette u posebnim odorama samo su dio cijele ledenohladne priče koja će biti ispisana u Domu mladih usred vrelog ljeta.

Ostalo je malo vremena, okupi ekipu i zaledimo najbolje trenutke zajedno.

Aktuelno

Electro Gothic dance night @ Club Monument 26.4.2019. od 22h

Osjetite snažni osjećaj euforije i zadovoljstva u moćnim tonovima Electro Gothic magije, u kojoj je ples vaš...

Promocija Albuma “Boundary Conditions” i koncert u klubu Monument 28.3.2019 u 21h

Label Ambrosia Musica i Ansambl Liminalit Vas pozivaju na promociju albuma "Boundary Conditions" 28. marta, u klubu Monumet, Štrosmajerova 3, s početkom u 21 sat,...

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...