Naslovnica Uncategorized Solomun i Dixon 21. juna u Zagrebu na Stereotipu

Solomun i Dixon 21. juna u Zagrebu na Stereotipu

U srijedu, 21. juna u 23 sata, na šestom po redu Stereotipu, u poznatoj gradskoj galeriji ‘Lauba’ u Zagrebu, nastupit će velikan svjetske elektroničke scene – Solomun, koji se vraća u Zagreb 10 godina nakon svog posljednjeg, ujedno i jedinog nastupa pred zagrebačkom publikom.

Bit će to Stereotip kakvog još niste imali prilike vidjeti, a koji će na jednu noć pretvoriti ‘Laubu’ u klub u koji jednostavno morate ući.

Stereotip je muzički projekt zanimljivog koncepta koji nastavlja iznenađivati i dalje. Uzbudljiv zaokret u terminu događanja i velika DJ imena predviđaju još jedno spektakularno ‘Stereotip’ iskustvo i vrhunski clubbing s umjetničkim šarmom.

Njegovo šesto izdanje ponovno ujedinjuje velikane sa samog vrha svjetske i domaće scene, a uz domaćine Stereotipa – ‘Felvera‘ i jednog od ponajboljih DJ-a današnjice ‘Dixona‘, u Laubi će nastupiti i planetarno popularni Solomun.

U svom muzičkom izričaju, oslanjajući se na same temelje house muzike i rekonstruirajući ih sa svježim i ultramodernim odmakom, Solomun je svojim produkcijama, remiksevima i upečatljivim DJ setovima odigrao značajnu ulogu u redefiniranju europske elektroničke muzičke scene.

Njegov munjevit uspon započeo je 2012. godine kad ga je Mixmag Magazine proglasio DJ-em godine, dok je priča o uspjehu s Ibize započela 2013. godine kad je pokrenuta njegova ‘Solomun+1‘ rezidencija u Pachi.

O popularnosti koju uživa među publikom govori i uspjeh koji je postigao u vodećoj svjetskoj emisiji Boiler Room u kojoj je njegov set iz Tuluma u Meksiku iz 2015. godine, s više od 22 milijuna pregleda, zasjeo na drugo mjesto ljestvice najgledanijih Boiler Room nastupa ikada.

Stereotip svima dobro poznatog dvojca Felvera i Dixona uz Laubu je do sada “osvojio” sve redom vrlo životopisne prostore u Zagrebu, pa su tako u klupske prostore na jedan dan pretvoreni i kino-dvorana Mosor, jedna od najpoznatijih dvorana na ovim područjima – gimnastička dvorana Tucman, veličanstveni prostor Novinarskog doma, a i kultni beogradski Studentski kulturni centar.

Ulaznice za Stereotip možete kupiti u sistemu Entrio, dok više informacija o samom eventu možete saznati na Facebooku.

Aktuelno

Kamerni Teatar 55 program za Januar

Kamerni Teatar 55 za ovaj mjesec pripremio je zaista zavidan program u kojem će se svi pronaći, za svakoga po nešto.

Silver & Smoke program za Januar

Prošla je nova godina! Pa šta onda, za ples i provod nikada nije kasno. Zato svi željni dobre elktronske muzike i plesa...

Dead Can Dance u junu u Beogradu

Austaralski band oformljen 1981 godine koji u svojoj muzici spaja elemente rocka, Gealske muzike, Gregorijanskih pjesama, Afričkih ritmova i srednjoistočnih mantri u...

Goth party u AG Klubu 18.1.2019

Za sve ljubitelje istančanog sluha i ljubavi prema muzici koja tu ljubav zna dočarati već kultni AG Klub u suradnji sa Urban...

Wardruna 7. aprila u Zagrebu

Svi ljubitelji Vikingške mitologije imat će priliku 7. aprila u Zagrebu pogledati muzičku atrakciju. Wardruna oformljena u Norveškoj 2003 godine u svojoj...