Naslovnica Uncategorized "Soundbrenner" prva pametna narukvica za muzičare!

“Soundbrenner” prva pametna narukvica za muzičare!

Nova pametna narukvica koja se pojavila na svjetskom tržištu namijenjena muzičarima i svima koji su zainteresovani za novitete ovog tipa. Nosiva je, jednostavna za upotrebu, izgleda kao ručni sat i što je najvažnije, prati vibracije zvukova koji se proizvode, a zapravo je metronom. Cijena joj je relativno pristupačna i već je moguće nabaviti za 99$.

Soundbrenner proizvodi solidan zvuk vibracija uz koji doslovno možete osjetiti ritam, sa više brzine i tačnosti, daje snažniji osjećaj za muziku, pouzdan i prilagodljiv za rješavanje svih teškoća koje se nađu tokom proizvodnje muzike.

Svaki Soundbrenner dolazi sa dvije narukvice, jednu mogu nositi i djeca jer je manja i nosi se na ručnom zglobu, dok se veća može nositi na ruci ili na nozi. Tempo je moguće mijenjati u sekundi bez upotrebe smartphone-a kojeg možete držati i u džepu. Jednostavnim tapkanjem prstiju po Soundbrenneru omogućeno je praćenje vibracija. Također se krug može okrenuti lijevo ili desno da se pojača ili smanji BPM, a duplim tapkanjem se metronom pauzira bilo kad. Osim toga, moguće je sinhronizovano priključiti više metronoma na smartphone.

Aktuelno

Electro Gothic dance night @ Club Monument 26.4.2019. od 22h

Osjetite snažni osjećaj euforije i zadovoljstva u moćnim tonovima Electro Gothic magije, u kojoj je ples vaš...

Promocija Albuma “Boundary Conditions” i koncert u klubu Monument 28.3.2019 u 21h

Label Ambrosia Musica i Ansambl Liminalit Vas pozivaju na promociju albuma "Boundary Conditions" 28. marta, u klubu Monumet, Štrosmajerova 3, s početkom u 21 sat,...

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...