Naslovnica Uncategorized Sve spremno za haloo Sarajevo Beer Festival!

Sve spremno za haloo Sarajevo Beer Festival!

Sve je spremno za šesto izdanje Sarajevo beer festivala, koji se održava u glavnom gradu BiH od 20. do 22. jula na parkingu Olimpijske dvorane Zetra.

Tokom tri dana ljetne zabave, u okviru haloo Sarajevo beer festivala nastupit će 11 bendova, a posjetioci će moći uživati uz aktuelne pivske brendove te muzičare iz BiH i regije.

U četvrtak u 21:00h Festival će otvoriti rock grupa iz Rijeke, LET3, koji su ponovo na festivalu, a nakon njih će nastupiti punk rock sastav iz Zagreba KAWASAKI 3P. Prvu noć Festival će zatvoriti jedan od najboljih trubača Dejan Petrović & Big Band, koji kombinuje moderne hitove u zvuku ovog instrumenta.

Drugu noć haloo Sarajevo beer festivala u petak u 20:30h, nastupit će Edo Maajka, St. Louis band, Majke, Projekt Rakija, a posljednju noć u subotu Helem Nejse, Who See, Perpetuum Mobile, Kiril Džajkovski.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Bosanskog kulturnog centra, i na samom ulazu na festival, a za sve posjetioce koji dođu do 18:00h, ulaz je besplatan.

Sarajevo Beer Festival i ove godine provodi društveno odgovornu akciju “Ako si pio ne vozi” u saradnji s Ministarstvom unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, čime se želi ukazati na opasnosti konzumacije alkohola tokom vožnje.

Aktuelno

Electro Gothic dance night @ Club Monument 26.4.2019. od 22h

Osjetite snažni osjećaj euforije i zadovoljstva u moćnim tonovima Electro Gothic magije, u kojoj je ples vaš...

Promocija Albuma “Boundary Conditions” i koncert u klubu Monument 28.3.2019 u 21h

Label Ambrosia Musica i Ansambl Liminalit Vas pozivaju na promociju albuma "Boundary Conditions" 28. marta, u klubu Monumet, Štrosmajerova 3, s početkom u 21 sat,...

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...