Naslovnica Uncategorized UberBOAT uskoro u Hrvatskoj!

UberBOAT uskoro u Hrvatskoj!

Ako planirate provesti svoj ljetni odmor obilazeći otoke na dalmatinskoj obali, na izbor imate 1.244 otoka, a ako nemate baš svoj brod ili bar čamac, ne brinite – UberBOAT Vam je od ovog ljeta na usluzi!

Naravno, postoji i opcija putovanja trajektom, ali budimo realni, trajekti nisu ni blizu zabavni, kao putaovanje nekom čarter jahtom, koje opet može biti nenormalno skupo. No za sve ima rješenje, pa tako od 26. juna, ako se nalazite u Splitu, Hvaru ili Dubrovniku, za svoje izlete ćete moći koristiti UberBOAT.

Uz mogućnost izbora između dvije različite veličine plovila (UberBOAT ili XL) korisnici će moći odabrati najbliže mjesto ukrcavanja na brod sa kapetanom, a pri ukrcavanju će ih dočekati prsluk za spasavanje i flaširana voda.

Ako planirate obilaziti otoke na ovaj način, onda definitivno razmislite o XL usluzi, u okviru koje imate mogućnost korištenja polupansiona ili punog pansiona. Samo pazite, cijena se formira u odnosu na pređenu kilometražu i utrošeno gorivo, tako da Vas npr. cijeli dan korištenja lagano može izaći oko 1000 EUR – pa ako već ne idete sami, oko podjele troškova se dogovorite sa društvom prije nego stignete do obale.

Aktuelno

Electro Gothic dance night @ Club Monument 26.4.2019. od 22h

Osjetite snažni osjećaj euforije i zadovoljstva u moćnim tonovima Electro Gothic magije, u kojoj je ples vaš...

Promocija Albuma “Boundary Conditions” i koncert u klubu Monument 28.3.2019 u 21h

Label Ambrosia Musica i Ansambl Liminalit Vas pozivaju na promociju albuma "Boundary Conditions" 28. marta, u klubu Monumet, Štrosmajerova 3, s početkom u 21 sat,...

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...