Naslovnica Uncategorized Uskoro počinje festival "Tri Kanjona" koji objedinjuje muziku i sport

Uskoro počinje festival “Tri Kanjona” koji objedinjuje muziku i sport

Ako ste ikada maštali o festivalu koji objedinjuje muziku i sport, onda je ovo prilika da vam se snovi ostvare. Naime, već od 27.07. do 30.07.2017. na Durmitoru, tačnije u selu Vojinovići (opština Plužine) održaće se festival “Tri kanjona“! Ovaj festival osim muzičkih izvođača poput Piva Jazz Band, Dejan Petrović Big Band, Amy’s House – tribute to Amy Winehouse, Igor Vince i njegov devetočlani bend “Drum, Brass And Keys“, Who See, DJ Aleksandar Grum, Marko Nastić i Dejan Milićević, uključuje u svoj program i konjičke trke: tri galopske i trka izdržljivosti, odnosno daljinsko jahanje (jedna od olimpijskih disciplina konjičkog sporta) prilikom kojih će se obići tri kanjona rijeka Tare, Pive i Sušice. Nagradni fond iznosi 20 000 eura podijeljen po disciplinama.

Dakle, na terenima etno sela gdje možete rezervisati kamping smještaj, hranu i piće, možete uživati u divljoj i netaknutoj prirodi, te učiniti svoj boravak jedinstvenim ugođajem.

Sve informacije, kao i formular za akreditovanje možete dobiti upitom na mail office@trikanjona.me ili direktno na broj telefona +387 (0)67 027 111.

Više na oficijelnoj stranici festivala Tri Kanjona

Aktuelno

Electro Gothic dance night @ Club Monument 26.4.2019. od 22h

Osjetite snažni osjećaj euforije i zadovoljstva u moćnim tonovima Electro Gothic magije, u kojoj je ples vaš...

Promocija Albuma “Boundary Conditions” i koncert u klubu Monument 28.3.2019 u 21h

Label Ambrosia Musica i Ansambl Liminalit Vas pozivaju na promociju albuma "Boundary Conditions" 28. marta, u klubu Monumet, Štrosmajerova 3, s početkom u 21 sat,...

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...