Naslovnica Uncategorized Veličanstvenim nastupom Josipe Lisac počela muzička priča “Nektar Ok Festa”

Veličanstvenim nastupom Josipe Lisac počela muzička priča “Nektar Ok Festa”

Prvi dan “Nektar Ok Festa” okupio je regionalne zvijezde koje su oduševile posjetioce ove manifestacije.

Festival je otvoren nastupom Nebs Jacka i G. Edda na “OK Summer Stage”. Prve zvuke elektronske muzike ljubitelji ovih ritmova dočekali su rasplesani u bazenu koji je uvršten na mapu najvećih prirodnih bazena u Evropi. DJ-evi su se na ovoj bini smjenjivali sve do 18 časova, a u međuvremenu je počela žurka u kampu na “OK Stage” nastupima “Justin’s Johnson”, a potom i “Straight Jackin”-a.

Predgrupa na glavnoj bini “Maljčiki” – tribute band “Novi talas” zagrejala je publiku za nastup popularne beogradske rege grupe “Del Arno Band”. Glavna zvezda prve večeri festival bila je jedinstvena Josipa Lisac, hrvatska pevačica, koja je zbog svog pristupa muzici na daleko poznata I priznata, ne samo u regionu, već i šire. Smjenjivali su se brojni hitovi “Magla”, “Tisuću razloga” , čije je stihove publika ponavljala sa oduševljenjem.

Izlazak na binu regionalno poznatog benda “Disciplina kičme”, bio je pravi muzički začin večeri, a Koja je za ovu priliku priredio “festivalski set – listu hitova”, koja se razlikovao od uobičajenih koncertnih.

Žurku, koja je trajala do ranih jutarnjih časova, na After Party-ju, na “OK Stage”, nastavio je Coyote.

Ljubitelji sedme umetnosti mogli su da uživaju na “OK Cinema Stage”-u uz film “Sing Street”.

Večeras nastupaju TBF, “Van Gogh” i “Psihomodo Pop”. Kao i uvijek najbolja zabava rezervisana je za “OK kamp” i “OK stage” na kojem će nastupiti “Kanda, Kodža i Nebojša” i “E-Play”. Na “Summer stage-u” publiku će zabavljati Ralon Brancin, a za after party u „OK Stage“-u biće zadužen „Banana zvuk” (Luka “TBF”).

Ljubitelji filmske umjetnosti uživaće u „OK cinema“ zoni, koja se i ove godine realizuje u saradnji sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom, u okviru koje će večeras biti prikazan fim “Tour de France”.

Aktuelno

Electro Gothic dance night @ Club Monument 26.4.2019. od 22h

Osjetite snažni osjećaj euforije i zadovoljstva u moćnim tonovima Electro Gothic magije, u kojoj je ples vaš...

Promocija Albuma “Boundary Conditions” i koncert u klubu Monument 28.3.2019 u 21h

Label Ambrosia Musica i Ansambl Liminalit Vas pozivaju na promociju albuma "Boundary Conditions" 28. marta, u klubu Monumet, Štrosmajerova 3, s početkom u 21 sat,...

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...