Naslovnica Uncategorized „Vlažni san“ opsesivno kompulzivnog poremećaja

„Vlažni san“ opsesivno kompulzivnog poremećaja

Pustite neka vas OCD doživi vrhunac uz mali aparat sa velikom snagom usisavanja! Zove se Aeriwand i dizajnirao ga je Michelle Piotrowski čija je zamisao bila da upravo ovaj usisivač dosegne ona područja koja obično nisu pristupačna za temeljito čišćenje.

Rotirajuća palica od 180 stepeni savršena je za iscurpljujuće teško dostupna područja kao što su ona između sjedišta u automobilu ili udubljenja između tastera na vašoj tastaturi. Također, nudi stručnu preciznost za sakupljanje prašine, kose, mrvica hrane, sitnih buba i još mnogo toga.

Kao dodatni bonus, ovaj aparat može služiti i za elektrostatično uklanjanje dlačica na namještaju. Na jednoj od strana su pozitivni ili negativne naboji koji privlače manje otpatke. Smješten čvrsto na svoje mjesto, ovaj usisivač automatski privlači otpatke kroz rupe mikro dimenzija.

Aktuelno

Electro Gothic dance night @ Club Monument 26.4.2019. od 22h

Osjetite snažni osjećaj euforije i zadovoljstva u moćnim tonovima Electro Gothic magije, u kojoj je ples vaš...

Promocija Albuma “Boundary Conditions” i koncert u klubu Monument 28.3.2019 u 21h

Label Ambrosia Musica i Ansambl Liminalit Vas pozivaju na promociju albuma "Boundary Conditions" 28. marta, u klubu Monumet, Štrosmajerova 3, s početkom u 21 sat,...

Rasplesani mart u Silver & Smoke

Najava martovskog programa za Silver & Smoke

Newromantic Goth Dance Party u AG klubu 2.3.2019.

Alternativa sa karakterom i dušom, nešto čega je u Sarajevu sve manje i manje. Urban Twilight u saradnja sa AG klubom i...

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...