Naslovnica Uncategorized Vodič za sunčane naočale inspirisane filmovima i TV serijama

Vodič za sunčane naočale inspirisane filmovima i TV serijama

Da li vam se desilo da ste za vrijeme gledanja filma pomislili kako je jedan od glumaca fenomenalno obučen? Ne? Da li ste sigurni? U redu je, samo zato što ste muškarac ne znači da ne smijete priznati da vas interesuje moda. Zapravo, poznajemo neke od vas koje to zanima više nego same žene. To nije DNK mana, obećavamo.

Sigurni smo da se to dogodilo i ono što smo još sigurniji je da se 99,9% vas nije trudilo da istraži odjeću – bilo da su cipele, pantalone ili konkretnije (u svrhu ovog članka) naočale za sunce.

U redu je priznati da ste snob pri izboru naočala, pogotovo ako nemate nikakvu želju za drugim materijalnim stvarima (osim torbicama). Mislimo da svi imamo pravo na rasipanje kako bi zadovoljili sujetu, a i od sunčanih naočala imate zaista puno koristi. Naravno, možete ih nositi tokom cijele godine, ali su najprikladnije tokom ljeta.

Nakon što smo to utvrdili pretražili smo internet kako bi pronašli najsjajnija filmska izdanja naočala, ne samo stilski već i pristupačna za svakoga.

Pogledajte to ovako, trošite novac na odjeću koju ćete nositi jednom ili dva puta, a zatim morate da izbacite mrlje, rupe, prirodno pogoršanje – dok sa naočalama za sunce je zagarantovam životni vijek te najbolji dio toga je da većina brendova nudi garancije za besplatne popravke! Stoga, muškarci, bacite se na kupovinu!

Aktuelno

Izložba, video instalacija i govorni čin grupe Ambrosia u galeriji Zvono

18.2.2019 od 21h Povodom obilježavanja 24 godine postojanja i djelovanja, kulturne asocijacije Ambrosia, u...

O Ambrosiji naširoko i ukratko!

24 godine postojanja i rada Ambrozije je jedna zanimljiva priča o predavanju umjetnosti i kreativnosti da je jako teško to složiti u...

Wardruna 7. aprila u Zagrebu

Za sve ljubitelje Vikingske tematike i tradicije sjevernih krajeva stiže muzička atrakcija koju ne bi trebalo propustiti. Wardruna, Norveški...

Silver & Smoke program za februar

Januar obično svima služi za godišnje odmore, međutim u Silver & Smoke-u to nije pravilo. Mjesec je prošao kao da je svima...